Ce combinații de culori să folosești la nunta ta – trendurile 2016

De Adina Radu, pe

Dacă îți plănuiești deja nunta cu siguranță că primele tale întrebări au fost legate de culori, ce culoare vor avea rochiile domnișoarelor de onoare, ce culoare vor avea florile din buchet sau florile de pe masă, ce culoare va predomina în restaurant etc

Cei mai mulți organizatori de nunți sugerează să alegi 2-3 nuanțe pe care să le folosești în cadrul unei nunți. Iată ce se poartă în materie de culori de nuntă în vara 2016.

Negru și auriu

Această combinație se potrivește unui cuplu elegant. Rochii de mireasă pot fi aurii, fețele de masă negre, tortul poate avea fondant negru și elemente decorative aurii. Cerul e limita.

A photo posted by GLO (@gloeventsanddecor) on

Roz quartz și serenity (bleu) – culorile anului 2016

Poți integra aceste culori superbe în nunta voastră dacă sunteți un cuplu romantic. Rochiile domnișoarelor de onoare pot fi și bleu și roz și poți avea baloane și plicuri de dar în aceleași culori.

Culoarea rodiei și alb

Dragostea e simbolizată de culoarea roșie, de ce n-ai alege să folosești culoarea rodiei pentru arăta ce cuplu pasional sunteți și alb pentru a arăta sinceritatea relației voastre.

Roz auriu

Una dintre cele mai căutate nuanțe ale acestui an este rozul auriu. O culoare feminină, dar prețioasă se va potrivi cuplului romantic, dar aventuros.


Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!