Cățeii au păzit-o dincolo de moarte pe femeia care i-a adoptat

De Adina Radu, pe

O pensionară a căzut în timp ce mergea cu bicicleta în Xinyo, sudul Chinei. Femeia a murit , iar corpul ei inert a fost imediat înconjurat de câinii pe care îi adoptase. Câinii au păzit-o ore întregi pâna la venirea ambulanței care a declarat decesul.

Conform presei din China, timp de șase ore corpul femeii a zăcut în mijlocul străzii, iar câinii nu s-au mișcat de lângă ea.

Fotografii au surprins cei opt câini declarându-și solidaritatea față de stăpâna lor, chiar și după moartea acesteia. Deși, zona era foarte circulată nicio persoană nu s-a apropiat.

Mulți oameni au lăudat atitudinea și loialitatea câinilor, dar au condamnat autoritățile chineze pentru lipsa de reacție. Șase ore le-a trebuit oamenilor legii să ia măsuri. Lipsa de respect față de o persoană care a iubit viața a fost sancționată de societatea civilă.

Martorii oculari au declarat pentru presă că ambulanța a ajuns la fața locului destul de repede, dar au observat că femeia nu mai putea fi resuscitată așa că au plecat fără să ridice corpul femeii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!