Cãtãlin Botezatu, invitat la o cafea de Madonna?

De Unica.ro, pe

În aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1, Burlacul continuã aventura vieţii lui, alãturi de frumoasele sale pretendente, la bordul celui mai luxos vas de croazierã, MSC Preciosa.
Şi de această dată, Bogdan Vlădău, cu ajutorul prietenului său, Cătălin Botezatu, le-a pregătit fetelor momente speciale şi pline de surprize, ancorând în Sicilia şi Tunisia.
Cea mai mare şi frumoasã insulã din Marea Mediteranã, Sicilia, le-a oferit ocazia Burlacului şi pretendentelor sale de a face o plimbare în Taormina, la numai câţiva paşi de locul unde se afla cazatã Madonna. „M-a invitat la ea la o cafea, însã nu am timp sã o vãd, pentru cã vasul de croazierã şi filmãrile nu pot aştepta! Asta e Taormina!” a glumit Botezatu, arãtând cãtre luxoasa locaţie aleasã de cântãreaţã pentru a petrece câteva zile de relaxare.
Tot în aceastã searã, întâlnirea privatã la care fermecătorul burlac le-a invitat pe douã dintre pretendentele sale, rivale declarate, face ca acest episod să fie unul de-a dreptul furtunos! Nu rataţi, astã searã, de la 20:30, o nouã ediţie incendiarã a reality show-ului „Burlacul”, numai la Antena 1!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!