Cât costă lecţiile de ski în România şi Austria

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 13:16

Schiurile nu ar trebui să îţi lipsească din picioare dacă ajungi la munte în acest sezon. Iar dacă nu ştii să schiezi şi vrei să deprinzi un sport mai palpitant…
… iată cât te costă lecţiile de schi pe unele pârtii de ski din România şi pe pârtiile din Austria.

Cursuri de schi în Poiana Braşov

Fie că fie că alegi cursurile unei şcoli de ski, fie că optezi pentru un instructor particular sau o tabără de schi, preţurile nu sunt deloc inaccesibile, având în vedere că schiul nu este totuşi o activitate ieftină.

În Poiana Braşov, şcoala Sport Ski Club Braşov dispune de toate alternativele de servicii celor care vor să înveţe să schieze: cursuri individuale sau colective, tabere de schi sau monitori particulari.

Astfel, o lecţie individuală de o oră costă 50 de lei, pentru două persoane 90 de lei şi 120 de lei pentru trei persoane, iar dacă preferi ajutorul unui monitor particular, tariful se situează între între 70 şi 90 lei pentru o oră.

Preţuri negociabile în Predeal

În Predeal, la RoAdventure, pentru o oră de ski plăteşti 70 de lei, iar pentru 12 ore, 700 de lei. Tarifele la lecţiile de grup de maxim 3 persoane pornesc de la 500 de lei, în timp ce la grupurile mai mari de 4 persoane sunt negociabile.

Vezi cât costă taberele de ski în Vatra Dornei şi lecţiile în Austria.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!