Care au fost cele mai ascultate piese de la radio din ultimii 6 ani

De Unica.ro pe
Conform Media Forest, serviciu care măsoară difuzările radio și tv în România, iată care au fost cele mai ascultate piese de la radio din ultimii 6 ani!

Vezi și: EXCLUSIV! Loredana Groza zboară cu parapanta

Concret, în 2017, „Weekend“ a fost cea mai difuzată piesă a anului. Colaborarea dintre The Motans și Delia, artist Cat Music a fost ascultată la radio de aproape șase milioane de persoane și a avut peste 5.600 de play-uri.

În 2016, primul loc a fost ocupat tot de un single de-al Deliei, „Gura ta“ (feat. Deepcentral) , care a avut peste 6.500 de play-uri.

2015 a fost anul lui Smiley. Artistul s-a aflat pe primul loc în top cu piesa „Oarecare“, care a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane și a avut peste 5.000 de play-uri.

 

În 2014, băieții de la 3 Sud Est au avut cea mai ascultată piesă la radio: „Emoții“. Single-ul a avut aproape 6.500 de play-uri.

În 2013, cea mai difuzată piesă a anului a fost „Ecou“, super colaborarea dintre Elena Gheorghe și Glance. Piesa a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane și a avut peste 6.500 de play-uri.

Piesa anului 2012 a fost „Dă vina pe Voltaj“ , care a avut aproape 7.000 de play-uri.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile