Cardul Multibonus sărbătorește zece ani cu surprize frumoase și cadouri în benzinăriile MOL România

De Unica.ro, pe
Realitatea cotidiană ne demonstreză că femeile își asumă roluri din ce în ce mai complexe, în familie sau în carieră. Au simț practic, își planifică bugetele și știu să navigheze printre responsabilități variate sau la ore de trafic intens.

Cum am aflat aceste lucruri? De zece ani, MOL România răsplătește loialitatea clienților, cu promoții și cadouri, printr-un program unic – Multibonus. Astfel suntem mereu aproape atât  de șoferițele care alimentează din benzinăriile noastre, ale rețelei Grupului MOL în România, cât și de toți cei care își doresc produse și servicii de calitate.

Ce înseamnă MultiBonus? Pe scurt, multe beneficii, care daca sunt atent luate în considerare, pot să vă ajute să economisiți sau să aveți acces la oferte speciale. De exemplu, folosind cardul MultiBonus la alimentările sau cumpărăturile din benzinăriile MOL până la 31 martie 2015 vă puteți înscrie automat în tragerea la sorţi pentru câştigarea uneia dintre cele 110 bijuterii Swarovski Elements: 50 de brăţări, 50 de perechi de cercei şi 10 lanţuri de argint cu pandantiv. De asemenea, tot pentru șoferițele posesoare de card Multibonus am pregătit în această primăvară mai multe momente de răsfăţ! Până la 31 martie, puteți descărca de pe site-ul www.multibonus.ro voucherul care vă oferă o reducere de 20% în farmaciile Sensiblu la brandurile: Apivita, Batiste, Biosilk, Herbosophy, L`Erbolario, L`Occitane, Melvita, Oxyance și Splat.

În plus, în catalogul MultiBonus aveți la dispoziție peste 300 de produse cadou și multe altele la prețuri promoționale, alese special, din game variate: drumeții și picnic, îngrijire personală, casă și bucătărie, auto, jucării, multimedia, atelier, sport, pescuit, grădină. Puteți beneficia de reduceri la partenerii noștri cum ar fi Plafar, Ana Hotels, Yves Rocher, Centrofarm, Optiblu, Cinema City, Happy Tour, Hervis, Germanos, Sony Center, SafeDrive și 9695.ro.

Cu un gest simplu, vă puteți înscrie în acest program ușor și repede, prin completarea unui formular fie online, fie în oricare dintre benzinăriile MOL România, urmând ca în maxim 15 zile lucrătoare să primiți gratuit cardul MultiBonus la adresa menționată în cerere.

Și nu uitați, punctele Multibonus se acumulează prin utilizarea cardului de fidelitate la fiecare tranzacție efectuată în benzinăriile MOL, iar daca participați în cadrul diferitelor promoții din rețea, puteți să va multiplicați numărul punctelor pe care le-ati strâns cu grijă. E vorba doar de o bună planificare, așa cum procedați în multe situații din viața de zi cu zi.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!