Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Budapesta

De Unica.ro, pe

Îţi vei înnobila sufletul cu un tur în Piaţa Eroilor, o promenadă de-a lungul Dunării, galerii de artă sau mici ateliere de creaţie.

Pentru shopping avem mall-uri nenumărate, dar şi strada pietonală Vaci Utca, care este un „must have ” ce-ţi  oferă pe lângă numeroasele magazine, şi cafenele restaurante  sau spectacole în plină stradă, şi care  te conduce uşor spre o altă stradă faimoasă pentru împătimitele soppingului „fashion street „. Pentru iubitorii de brand-uri avem Andrassy Bulevard.

Pentru gurmanzi… oooo, aici chiar e paradis! Un gulaş bun la oricare dintre restaurantele tradiţionale aflate pe malul Dunării, o masă japoneză la Kyoto, o pizza bună la Tom George dar şi  salate, fructe de mare, peşte, carne gustoasă sau deserturi ademenitoare.

Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Budapesta
Un alt restaurant faimos – Gundel – recunoscut ca fiind eşalon pentru cultura şi rafinamentul gastornomiei tradiţionale, dar şi  pentru celebrele clătite „gundel”  flambate pe care nu le vei uita curând…

„Deryne” – un bistro superb ce-ţi propune mâncare bună, decor de poveste şi muzică de suflet, piano.

Călătoreşte cu Irina în jurul lumii: Budapesta

Nu uitaţi să cumpăraţi faimosul praf de ardei şi încercaţi şi langoşul  – o gogoaşă cu topping la alegere: dulce, sărat, aromat sau parfumat!

Dacă ştii să te bucuri de frumos şi să trăieşti cu lucruri simple dar să „guşti” lucruri măreţe, Budapesta este locul perfect!

Te aştept  cu mare drag !

Pe curând…
Irina

Nu uita! În fiecare luni, Irina o să îţi prezinte o nouă destinaţie de vis, iar ca să câştigi suvenirul adus de ea de la Rio, trebuie să laşi un comentariu în care să ne spui unde ai vrea să călătoreşti şi de ce!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3