Cadouri simpatice pe care i le poți cumpăra iubitului tău de ziua lui atunci când nu ai un buget generos

De Unica.ro, pe

Probabil și tu ai auzit de foarte multe ori că un cadou simpatic nu trebuie să fie neapărat și scump. Și, uneori, lucrurile stau chiar așa: chiar nu ai nevoie de un buget generos ca să poți cumpăra un cadou care să-l bucure pe cel care îl primește. Iar dacă vorbim de iubitul tău, atunci lucrurile devin și mai simple: dacă îi știi, în mare, gusturile, poți găsi cadouri care să nu îți depășească bugetul. 

Mai jos îți prezentăm o listă cu câteva idei de cadouri care te-ar putea inspira.

Alegerea cu care nu poți da greș: un obiect vestimentar

De cele mai multe ori e foarte ușor să dai greș atunci când alegi să îi dăruiești cuiva un obiect vestimentar: nu știi mărimea, culoarea preferată și, în general, șansele să alegi ceva care să nu îi placă sunt foarte mari. În cazul iubitului tău, însă, lucrurile sunt mult mai simple: cunoști deja măsura și știi, în mare, ce gusturi vestimentare are. Poți alege să îi cumperi orice obiect vestimentar, de la un tricou sau o curea, la o pereche de pantaloni sau chiar o pereche de șosete simpatice. Ideal ar fi să te îndrepți spre un tricou, iar în magazinele fizice și online găsești o mulțime de modele de tricouri și poți alege inclusiv să le personalizezi cu un mesaj simpatic sau cu o imagine care știi că i-ar putea fi pe plac. 

O carte, cadoul perfect pentru un geek modern

O carte poate să devină cadoul perfect, mai ales dacă știi că iubitul tău e pasionat de citit. O idee bună ar fi ca înainte să mergi la cumpărături să încerci să afli ce îi place să citească, care sunt genurile lui preferate și chiar câțiva autori pe care îi apreciază. Dacă nu vrei să riști să îți afle planurile, ai putea să rogi un prieten comun să te ajute și să-l întrebe dacă există un volum pe care încă nu îl are în bibliotecă sau pe care și-ar dori să-l răsfoiască în viitorul apropiat. Ce-ai mai putea face? Ai mai putea adăuga un semn de carte personalizat, făcut pe comandă, sau chiar un semn de carte pe care să scrii tu un mesaj. 

O fotografie simpatică, înrămată

Dacă ai o fotografie care marchează un moment special din relația voastră ai putea să o transformi cu ușurință în cadou. Poți include aici orice fel de fotografie: de la o imagine surprinsă la prima voastră întâlnire, la un instantaneu nostim și așa mai departe. O altă idee bună ar fi să aduni câteva fotografii simpatice și să faci un colaj. Ca totul să fie perfect, ai mai putea să cauți o ramă cu un model interesant, care să se plieze pe gusturile lui. De exemplu, dacă știi că îi place arta, ai putea să cauți o ramă pictată manual. 

O cină romantică neașteptată

O cină romantică nu necesită un buget generos și, în plus, e de efect. E suficient să îți rezervi câteva ore pentru a pregăti câteva gustări și un fel principal și gata, ai cadoul perfect! O idee bună ar fi să pregătești și un desert interesant. La o simplă căutare pe Google vei găsi, cu siguranță, o rețetă care să fie atât pe placul tău, cât și al iubitului tău. Dacă adaugi și câteva lumânări, muzică în surdină și o vază cu flori, atunci ai obținut și atmosfera perfectă pentru o zi de naștere memorabilă.

Un cadou care să fie pe placul iubitului tău nu trebuie să fie neapărat și scump. Și nu uita că în cele din urmă efortul pe care l-ai depus și gestul vor conta mai mult decât cadoul în sine.

(P) Material realizat în colaborare cu Answear.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!