Cadouri de Valentine’s Day 2019. Cele mai inspirate idei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 februarie 2019, 16:56
Sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day, este ocazia perfectă pentru a-ți răsfăța partenerul cu un cadou original. Dar dacă nu știi încă ce să alegi pentru jumătatea ta, nu-i nimic, suntem aici să-ți venim în ajutor. Ți-am pregătit o listă cu tot felul de cadouri de Valentine’s Day 2019 din care tu să te inspiri. Iată câteva idei!

Cadouri originale de Valentine’s Day 2019 pentru bărbați

Atunci când alegi un cadou de Valentine’s Day pentru un bărbat, gândește-te în primul rând la pasiunile sale, la ceea ce îi place să facă în timpul liber, la lucrurile de care are nevoie. Spre diferență de femei, bărbații preferă mai mereu cadourile practice, cadourile utile, pe care le pot folosi într-un fel sau altul.

De exemplu, dacă iubitul tău este pasionat de tehnologie, poți să-i cumperi ceva în acest sens – poate un smartwatch, poate altceva ce își dorea el de multă vreme. Dacă știi că partenerul tău citește și îi place un anumit gen de literatură, cumpără-i o carte bună. Sau, dacă e fan experiențe aventuroase, poți să-i iei un cadou original – un bilet la un escape room, de exemplu.

Dacă bugetul îți permite și vrei să faci cu adevărat un gest nebunesc, poți să-ți surprinzi iubitul de Valentine’s Day cu o experiență – poți să faci rezervare la un hotel, în afara orașului, și să evadați o seară la munte, la mare, într-un loc care are o anumită însemnătate pentru voi.

Cadouri de Valentine’s Day 2019 pentru ea/ pentru iubită

Femeile întotdeauna vor aprecia un buchet de flori, o bijuterie, un parfum sau o cutie de ciocolată. Dacă vrei totuși să ieși din tiparele unui cadou standard, poți să alegi pentru iubita ta, de Valentine’s Day o experiență inedită – fă o programare la un masaj pentru cupluri, du-o la un spa sau oferă-i o zi întreagă de experiențe unice – pregătește-i micul dejun la pat, du-o la un film, mergeți împreună prin magazine și cumpără-i ceva ce-și dorea de multă vreme… Practic, oferă-i o zi din viața ta. Cu siguranță că va fi un cadou minunat!

Cadouri de Valentine’s Day 2019 parfum

Alte idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea pot fi – un set de cosmetice, o carte sau o agendă interesantă, un set de lumânări parfumate ori un halat de baie elegant.

Idei de cadouri haioase de Valentine’s Day 2019

Dacă ești în căutarea unui cadou haios de Valentine’s Day 2019 poți încerca un joc de societate, precum Batalia Cuplurilor, sau o carte cu un titlu amuzant, dar cu un mesaj serios. Atât în librăriile fizice, cât și în librăriile online sau în magazinele de cadouri găsești titluri amuzante precum „Cum să pari deștept la întâlniri” sau „Ce spun eu și ce înțelegi tu„.

Cadouri personalizate de Valentine’s Day 2019

Acum poți personaliza mai orice în magazinele specifice, însă dacă vrei un cadou mai interesant decât o cană sau un tricou imprimat, poți să-i personalizezi iubitei un colier cu numele ei, de genul celui pe care îl purta și Carrie din Sex and The City, sau să-ți surprinzi iubitul cu o brățară personalizată.

Cadouri handmade de Valentine’s Day 2019

În ceea ce privește cadourile handmade de Valentine’s Day 2019, poți apela la tutorialele de pe internet pentru a-ți surprinde jumătatea cu un dar inedit. Fie că e vorba de un buchet de flori din hârtie sau de un tricou pictat ori brodat, posibilitățile sunt nelimitate.

Cadouri de Valentine’s Day 2019 tricou pictat

Cadouri originale de Valentine’s Day 2019

Experiențele sunt cele mai originale cadouri, indiferent de ocazie. Așa că dacă vrei ceva cu adevărat ieșit din comun, optează pentru un cadou-experiență. Poate fi vorba de orice – un week-end departe de oraș, un tatuaj, dacă știi că asta își dorește jumătatea ta, sau un zbor cu balonul. Până la urmă, cadoul propriu zis poate să nu fie chiar în ziua de Valentine’s Day – poți să-i faci jumătății tale un voucher handmade prin care să îl/o anunți de surpriza pe care i-ai pregătit-o și să vă bucurați împreună de experiența respectivă mai târziu.

Vezi și mesaje de Sfântul Valentin cu imagini.

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!