Cadouri ce aduc noroc

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 10:35

Folosind osperomancia (arta de ghici semnificațiile cadourilor primite) putem învăța ce cadouri putem oferi celor dragi fără a le aduce ghinion în viață. Putem afla, astfel ce cadouri e bine să oferim de ziua de naștere, cu ocazia unei cununii sau a unui botez, la o aniversare sau pur și simplu când facem un cadou fără să avem o ocazie specială.

O regulă de care trebuie să ținem cont atunci când oferim orice cadou este să îl oferim întotdeauna cu ambele mâini.

Banii – cadou cu noroc

Deși poate nu se obișnuiește, banii pot fi un cadou cu noroc, dar doar dacă sunt în număr impar. Numerele pare aduc ghinion, nu numai dacă reprezintă florile dintr-un buchet de flori. Numărul 4 trebuie evitat cu orice preț pentru că este simbolul morții.

Legat tot de bani, un portofel, o pușculiță sau o geantă pot fi un cadou cu noroc dacă se respectă regula adăugării unei sume mici de bani în interiorul acestui cadou. Lipsa banilor este văzută ca blestem de sărăcie.

Cadouri de casă nouă

Cadou de casa noua poate fi o pungă cu sare și pâine. Se consideră că sarea alungă spiritele rele, iar pâinea va feri casa de foamete.

O sticlă de vin sau dulciurile pot fi considerate cadouri cu noroc pentru că dulceața lor este simbolul vieții ușoare și lungi. Nu este însă bine ca vinul sau dulciurile să fie reoferite altcuiva pentru că vor aduce ghinion datorită faptului că oferiți/aruncați prietenia celui ce v-a oferit cadoul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!