Buzele subțiri – semn al oamenilor sinceri

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 16:16

Persoanele cu buze subțiri nu sunt așa cum se spune. Nu sunt rele și nici dușmănoase. Dimpotrivă, omul ce are buze subțiri va prețui sinceritatea și va face fapte bune ori de câte ori va avea ocazia.

Sociabili și optimiști, oamenii cu subțiri vor avea mulți prieteni, vor iubi distracția și viața bună. Își vor face mulți prieteni, dar și dușmani. Cu siguranță vor atrage invidia celorlalți datorită magnetismului personal pe care îl au.

Citește și Ce spun buzele despre sănătatea ta

Oameni înțelepți, aceștia vor cauta informații, date, persoane atunci când se vor lovi de situații fără precedent. Nu renunță ușor când au probleme. Perseverența și inteligența îi va scoate din necazuri de cele mai multe ori.

Femeile cu buze subțiri sunt irezistibile din punct de vedere al atracției, au un sex appeal de neegalat. Dacă o femeie are buze subțiri simetrice va avea garantat o viață ușoară, echilibrată și plină de noroc.

Din punct de vedere cosmetic, buzele subțiri trebuie îngrijite cu balsam hrănitor și înfrumusețate cu rujuri deschise la culoare.

Buzele subțiri marchează persoanele care vor face carieră. Arta divertismentului, transporturi, politică sunt domeniile în care întâlnim astfel de persoane.

Viața unei persoane cu buze subțiri va fi una fericită și satisfăcătoare din punct de vedere material.

Vezi ce spune forma buzelor despre tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!