Arenele Romane vor avea copertină la concertul Taxi

De Diana Zagrean, pe

Joi, 6 iunie, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. În deschidere vor cânta elevii Danei Dorian care au participat la Vocea României: Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan. Artiștii de la „Dorian’s Art” vor fi susținuți instrumental de Compania 7.
Accesul se va face începând cu orele 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă puțin după orele 20.
Având în vedere faptul că se anunță vreme instabilă, posibile ploi în rafale scurte, organizatorii au luat măsuri suplimentare de precauție pentru a asigura confortul publicului. Astfel, arena amfiteatrului va fi acoperită cu o copertină pentru a feri publicul în caz de ploaie. Se va rezerva spațiu pentru ca cei care au locuri în tribune să poată coborî în zona acoperită.
În incintă vor fi amplasate baruri, cu băuturi și gustări de tip snacks. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi și gustări din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.
Citeste mai multe in Joi mergem la concertul TAXI! Si voi?
Pentru buna desfășurare a spectacolului, organizatorii solicită sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergură. Publicul este rugat să nu aducă aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, cutii de conserve, cuţite, arme, artificii, scaune, animale de companie, accesul cu acestea fiind interzis. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje şi obiecte voluminoase. În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să îşi aducă pelerine de ploaie, umbrele fiind din categoria obiectelor interzise la concerte.
Citeste si DAN TEODORESCU „Nu scriu niciun text, niciodată. Dacă e bun, o să-l ţin minte“
Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid – ce trebuie păstrat pe toata durata evenimentului.
Biletele pentru concertul din 6 iunie pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe www.eventim.ro, iar în seara concertului vor fi disponibile și la casa de bilete a Arenelor Romane.

Un concert organizat de Centrului Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), în ciclul „Artă contra drog”, cu sprijinul Gala MGMT
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!