Scapă de drumurile la bancă cu aplicaţia Mobile B@nking de la UniCredit Ţiriac Bank

De Unica.ro, pe

Alergăm în fiecare zi între job-uri, cumpărături, probleme ce nu suportă amânare şi alte datorii şi cu greu ne mai găsim timp pentru noi înşine sau pentru a petrece timp cu familia şi prietenii. Avem încontinuu senzaţia că timpul se comprimă, că ritmul vieţii a luat o viteză ameţitoare, iar noi nu mai putem ţine pasul cu ea. În condiţiile acestea, plata telefonului mobil, a ratelor sau a utilităţilor rămâne de cele mai multe ori pe ultimul loc.
Pentru situaţii de acest gen, UniCredit Ţiriac Bank a lansat aplicaţia Mobile B@nking, prin care clienţii pot să îşi controleze cardurile, creditele şi conturile din banca direct de pe telefonul mobil, fără să mai facă drumuri până la bancă.
Ce poţi face cu aplicaţia Mobile B@nking de la UniCredit Ţiriac Bank
Într-un mod flexibil şi cât se poate de sigur, utilizatorii aplicaţiei Mobile B@nking îşi pot plăti acum facturile de oriunde s-ar afla, într-un timp foarte scurt (Vodafone, Orange, Romtelecom, RDS&RCS, GDF Suez, Enel Muntenia), pot să efectueze plăţi rapide, să solicite produse bancare precum împrumuturi sau carduri de credit şi să îşi constituie singuri depozite la termen. Totodată, clienţii pot afla foarte uşor care este cea mai apropiată sucursală a băncii sau care este bancomatul care se află la cea mai mica distanţă, prin intermediul hărţii cu unităţile băncii şi ATM-uri.
Noile opţiuni se adaugă funcţionalităţilor deja existente în prima versiune a aplicaţiei Mobile B@nking, lansată de UniCredit Ţiriac Bank în septembrie 2012, respectiv: informaţii sold, istoric cont, istoric tranzacţii efectuate cu cardul, plăţi în lei, transfer între conturile proprii în lei, schimb valutar, informaţii utile (ore limită de procesare a operaţiunilor, informaţii despre carduri, despre schimbul valutar, numărul de telefon al Call Center-ului), salvarea şabloanelor de plăţi şi sincronizarea cu cele deja existente în Online B@nking-ul UniCredit Ţiriac Bank, memorarea beneficiarilor, vizualizarea acestora din Online B@nking şi serviciul de căutare după denumire.
Varianta îmbunătăţită a Mobile B@nking, cu un design mai prietenos şi noi funcţionalităţi, este în prezent disponibilă pentru Android şi iOS. Cu toate că utilizarea de pe alte tipuri de device-uri s-a dovedit mult mai redusă, UniCredit Ţiriac Bank pregăteşte update-uri şi pentru sistemele Java şi BlackBerry (de exemplu, plăţi de utilităţi).
Preţul abonamentului lunar pentru Mobile B@nking este 2 lei, însă aplicaţia poate fi accesată şi gratuit, în cadrul ofertelor pentru pachete de produse şi servicii ale băncii.

Scapă de drumurile la bancă cu aplicaţia Mobile B@nking de la UniCredit Ţiriac Bank
O altă noutate pe care banca a introdus-o şi care se poate accesa tot din kit-ul de Mobile B@nking este aplicaţia Mobile Token. Aceasta reprezintă o solutie software, accesibilă pe telefonul mobil, care înlocuieşte cu succes dispozitivul fizic digipass, folosit pentru a genera coduri de securitate necesare accesului în platforma Online B@nking sau semnării plăţilor iniţiate în aceasta. Utilizatorul nu va mai avea astfel nevoie şi nici grija unui dispozitiv separat pentru a accesa Online B@nking de pe desktop sau laptop, ci va putea folosi tot telefonul mobil.
Campanie inedită: „Controlează-ţi banca de pe telefonul mobil”
Relansarea este însoţită şi de o campanie de comunicare desfăşurată în mediul online şi denumită „Controlează-ţi banca de pe telefonul mobil”. Campania constă într-o aplicaţia interactivă ce poate fi accesată pe www.controlyourbank.ro şi care permite formarea unei legaturi unice în timp real între două dispozitive conectate la internet. Practic, cu ajutorul smartphone-ului, care se transformă într-un joystick, oricine poate controla scenele video petrecute într-o sucursală a UniCredit Ţiriac Bank, reconstruită virtual în site-ul campaniei.


Scapă de drumurile la bancă cu aplicaţia Mobile B@nking de la UniCredit Ţiriac Bank
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!