Află rețeta optimismului de la Oana Cuzino, în Unica de aprilie!

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:35
Din 24 martie, găsești Unica de aprilie la chioșcuri! O ediție care stă sub semnul prospețimii

!

Oana Cuzino, vedeta de pe coperta, dezvăluie câteva dintre secretele care o ajută să-și mențină frumusețea exterioaă și interioară, scriitoarea și regizoarea Chris Simion vorbește despre noua ei carte intitulată „40 de zile”, pe care o promovează într-un turneu-maraton, stiliștii de modă îți propun reinterpretări pline de creativitate ale denimului, iar beauty-editorul Unica ți-a pregătit nu mai puțin de 16 trucuri de la cei mai buni specialiști, perfecte pentru un refresh de primăvară a ritualurilor tale de frumusețe.

Tot în Unica de aprilie, vei descoperi povestea unei legume-minune: kale, cu beneficii deosebite asupra sănătății tale, precum și povestea în imagini și cuvinte a celei mai recente ediții a Atelierelor de Idei Unica, la care am dezbătut pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți deschide și finanța propria afacere.

 Profită de oferta lunii aprilie!

Pentru un plus de prospețime a tenului tău, te invităm să cumperi ediția limitată a revistei, care se vinde împreună cu un flacon de apă micelară Ivatherm (100 ml), la prețul de 17,90 lei. Revista fără cadou costă 10,90 lei.

Apa micelara Ivatherm - cadou revista Unica

Loțiunea micelară Ivatherm înlocuiește cu succes demachiantul clasic, dar și loțiunea tonică. Șterge chiar și machiajul rezistent la apă. Este potrivită oricărui tip de ten, chiar și celui sensibil sau cu dificultăți majore: dermatită seboreică, cuperoză, piele matură sau uscată. Ultraeficace, ultracalmantă, curăță, demachiază fața, ochii și buzele și are toleranță oculară excelentă. Se îmbibă un disc demachiant cu loțiune micelară și se aplică pe piele cu mișcări circulare. Se repetă aplicarea până când discheta rămâne curată. Nu necesită clătire. Se utilizează o dată sau de două ori pe zi (dimineața și/sau seara).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!