A murit Andy Whitfield, gladiatorul din „Spartacus”

De Nicoleta Galeteanu pe

A câştigat luptele din arenă, dar a pierdut lupta cu cancerul. Andy Whitfield, gladiatorul din „Spartacus”, care a adus reputaţia celebrului serial, a murit duminică seară…
…la vârsta de 39 de ani.

Fermecătorul actor, un candidat promiţător pentru regizorii americani, s-a stins din viaţă neaşteptat de repede, după ce în septembrie, anul trecut, Andy Whitfield a renunţat la rolul care l-a consacrat, din cauza reapariţiei cancerului de care suferea, a anunţat purtătorul său de cuvânt, potrivit Associated Press.

Producţia celui de-al doilea sezon al serialului „Spartacus: Nisip însângerat” fusese deja amânată cu câteva luni înainte, când Andy Whitfield a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin. Actorul a răspuns foarte bine la tratament şi părea că se recuperează dar, în toamna anului trecut, cancerul a revenit.

„Într-o dimineaţă de Sydney frumoasă şi însorită, înconjurat de familie, în braţele iubitei sale soţii, frumosul şi tânărul nostru luptător Andy Whitfield a pierdut lupta de 18 luni cu limfomul non-Hodgkin”, a declarat Vashti Whitfield, soţia actorului, într-un comunicat.

După ce s-a îmbolnăvit, actorul a fost înlocuit în „Spartacus: Blood and Sand” de australianul Liam McIntyre. Potrivit presei, atunci, pe lista pretendenţilor s-au mai aflat Stephen Amell, pe care l-ai putut vedea în Closing the Ring, sau Aiden Turner din All My Children.

A murit Andy Whitfield, gladiatorul din "Spartacus"
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO