Mici plăceri zilnice pentru a alunga stresul de la birou

De Unica.ro pe

Poate nu te-ai gândit niciodată, dar mediul în care lucrezi te influenţează foarte mult. Dacă simţi că toate obiectele din jurul tău te sufocă, este cazul să intervii. Întotdeauna…
… există mici trucuri la îndemână care pot face ca o zi stresantă la birou să devină foarte plăcută şi relaxantă.

Pentru a transforma un spaţiu comun, fără personalitate, într-unul creativ, care să îţi ofere sursa de energie şi inspiraţie zilnică, trebuie doar să îţi muţi biroul în aşa fel încât să primeşti lumina naturală suficientă şi să scapi de toate lucrurile inutile şi învechite.

Pentru a completa acest spaţiu cu o tuşă de culoare şi căldură, alege o ramă foto cu o fotografie care să-ţi amintească de cei dragi şi care să-ţi dea siguranţa  că într-adevăr acela e universul tău special.

Mici plăceri zilnice pentru a alunga stresul de la birouMai mult, trebuie musai sa ai la îndemână câteva gustări care îţi plac – de la nuci şi alune, până la chipsurile tale favorite, Chio Chips.

Odată cu eliminarea conservanţilor, coloranţilor artificiali şi potenţiatorilor de aromă artificiali din reţeta de fabricaţie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natură.

Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piaţa chipsurilor produse în România care nu folosesc glutamatul de sodiu, potenţiatorul de gust artificial atât de răspândit în industria alimentară, acesta fiind înlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural.

Totodată, şi coloranţii artificiali şi conservanţii au fost înlocuiţi cu variante naturale precum boia de ardei şi, respectiv, sare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro