Ai urechile lui Buddha?

De Adina Radu, pe
Doar persoanele cu adevărat norocoase au “urechile lui Buddha”. Un raport care se ia în considerare este lungimea nasului, dacă urechile sunt mai lungi ca nasul avem de a face tot cu o pereche de urechi Buddha. Urechile lui Buddha descriu și urechile a cărori lobi încep undeva mai sus (mult mai sus de linia buzelor) și se termină aproape de linia sprâncenelor.

O persoană ce are urechile lui Buddha va aduce liniște și încredere în viața cărora va intra pentru că este considerat un vindecător de suflete. Să privim orice statuie cu Buddha, acesta zâmbește și stă liniștit parcă împrăștiind o stare de calm și relaxare. Toate statuile înfățișează un bărbat cu burtică și urechi mari. Urechile sunt semn de înțelepciune și noroc, iar burtica reprezintă abundența și veselia. Tot ce avem nevoie în viața noastră este chiar în fața noastră, tot ce trebuie să facem este să ne dorim cu adevărat aceste binecuvântări ale vieții și ele vor veni la noi. Așa și persoanele cu urechile lui Buddha sunt oameni binecuvântați cu atingerea abundenței, a veseliei și a dragostei.

Urechile lui Buddha vor aduce deținătorului eleganță, spirit de aventură, bunătate și multă afecțiune. Aceștia vor reuși să fie fericiți cu orice le oferă viața și se vor vindeca de boli cu un simplu zâmbet.

Persoanele cu urechile lui Buddha vor împrăștia înțelepciune în jurul lor, dar vor învăța și ei la rândul lor despre natura umană. Vor fi adevărați bodhisattva (înțelepți care înfruntă și depășesc suferința) printre noi.

Acești oameni vor avea darul de a se vindeca repede, nu vor suferi din cauza bolilor și vor trece repede peste orice fel de suferințe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!