Schimbare de planuri: femeile vor bărbaţi mai tineri!

De Raluca Cristea, pe

Uneori simţi că te depăşesc toanele bărbatului matur? Nu-mi spune că te tentează şi pe tine o relaţie cu un bărbat mai tânăr, căci, dacă este aşa…
… înseamnă că eşti în trend! Nu de alta, dar se pare că bărbaţii tineri sunt la modă!

Iubitul meu este mai mare cu 9 ani. Şi totuşi, oricât de mulţumitoare ar fi maturitatea şi experienţa lui de viaţă, uneori pici pe gânduri şi te întrebi dacă nu cumva este prea mult. Te prinde sentimentul că sari prea repede peste nişte etape ca să poţi să îl ajungi cumva din urmă.

Şi uite-aşa, te prinde tentatia şi gândul pervers care începe cu ,,ce-ar fi dacă…” şi se încheie cu ,,…bărbat mai tânăr”.

Mă uit la colegele şi colegii din liceu şi facultate. Unii dintre ei s-au căsătorit, alţii se pregătesc să o facă şi noi, minoritatea, contemplăm amuzaţi situaţia. Au luat-o razna? Oricum, ideea este că, am un bărbat matur lângă mine, căruia ar trebui să-i treacă prin cap să se însoare si este fix invers, se însoară cei cu 9 ani mai tineri decât el. Iar pic pe gânduri… ceva nu e în regulă cu burlacii care trec de 30 de ani.

Şi asta nu e tot: cu bărbatul matur totul este programat, sau cel puţin, aşa pare. Lucrurile prin casă stau la locul lor parcă de-o veşnicie, drumul către serviciu e acelaşi, mersul la sală şi grătarul de sâmbătă, aceleasi… Ai putea să înnebuneşti aşa! Parcă îţi vine să faci o magie şi să îi dai puţin lumea peste cap, doar aşa, ca să te bucuri meschin de imperfecţiune şi pe lângă el.

Lovitura finală? Un bărbat matur se schimbă greu, greu de tot. Uneori e chiar imposibil şi aş fi rea să te mint că o să te strecori graţios printre ce îţi este permis şi ce nu în stilul lui de viaţă deja impământenit.

Şi acum serios, chiar să n-am dreptul măcar să mă gândesc cum ar fi o relaţie cu un bărbat mai tânăr? Doar nu ţine ascuns vreun detector de minciuni ca să îmi testeze şi cele mai ascunse gânduri. Să recunoaştem, un bărbat mai tânăr decât tine îţi pare şi chiar este, mai vesel, mai deschis la nou şi…face sex mai des! Emană energie şi sexualitate prin toţi porii şi dacă tu eşti o femeie în jur de 30 de ani, ghici ce îţi surâde mai tare: erecţie provocată cu tehnici sexuale sau erecţie fără niciun stimul?

Vestea buna şi amuzantă în acelaşi timp, este că bărbaţii tineri conduc detaşat în trendurile amoroase. Tot mai multe femei de 30-40 de ani se asortează reuşit cu un bărbat de 25-30, stârnind rumoare.

Ai drept exemplu chiar poveşti hollywoodiene de durată: Demi Moore (49) şi Ashton Kutcher (33), Mariah Carey (41) şi Nick Cannon (29) sau mai scurte: Jennifer Lopez (43) şi Ben Affleck (39) şi… atenţie, veterana… Madonna (53) şi Sean Penn (51), Guy Ritchie (43), Jesus Luz (25), Brahim Zaibat (24). Vârstele sunt din 2011, diferenţa contează.

Susţin relaţiile cu bărbaţi mai tineri, dintr-un singur motiv: pentru că îi enervează al naibii de tare pe cei maturi şi pentru că sper să-i motiveze să nu renunţe, sau după caz să recapete, relaxarea şi entuziasmul tinereilor.  

Eu rămân la bărbatul meu matur şi doar din când în când o să-mi rezerv plăcerea obraznică a lui ,,ce-ar fi dacă…”

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!