Erau adolescenți, aveau un copil și erau judecați de societate. 18 ani mai târziu situația s-a schimbat

De Adina Radu pe
Absolvirea liceului este un moment extrem de important în viața oricărui tânăr întrucât reprezintă începerea vieții de matur.

Pentru unii tineri, drumul către absolvire este unul liniar, simplu, dar pentru alții se dovedește a fi un drum mai anevoios.

Madeleine Tarin, o americancă de 19 ani din California a absolvit liceul Eastvale. Aceasta a postat pe Twitter o poză de la ceremonia de absolvire a liceului și aceasta a devenit virală.

Poza este însoțită de mesajul “Da, e corect! Am reușit împreună”.

“Mama avea 15 ani când a rămas gravidă cu mine, iar la 16 ani m-a născut. Tata avea 17 ani. Prima poză este făcută în 2000. Părinții mei au fost aspru de societate din cauza faptului că aveau un copil mic la o vârstă atât de fragedă, dar ei au rămas împreună. Amândoi au locuit cu părinții, dar m-au crescut împreună. Erau hotărâți să reușească și să-mi ofere un viitor.

Tata lucra în construcții și mama juca fotbal. Împreună au o căsnicie puternică și plină de iubire. Și-au cumpărat o casă superbă. Mama a fost casnică și tata lucrează ca muncitor în port. Mai am două surori care îmi calcă pe umeri.

Poza originală reprezintă un moment de inspirație pentru mine. Mi-am doit să recreez această fotografie încă din momentul când am început ultimul an de liceu, dar în mod special imediat după ce am primit confirmarea că merg la facultate. Am vrut ca această poză să le arate părinților mei cât de mult am crescut ca familie.

Părinții mei au fost mereu motivația mea pentru a avea succes la școală. Dumnezeu mi-a dat o familie iubitoare și care m-a încurajat mereu. Așa e, am reușit împreună.”

Postarea lui Madeleine a fost share-uită de mii de ori. Oamenii i-au lăsat mesaje încurajatoare, au postat poze și și-au împărtășit poveștile lor de succes.

Sursa foto Facebook

Citește și A rămas gravidă când era adolescentă. Toata viața a trăit cu un gol în inimă

Citește și O adolescenta cerșea pe stradă alături de bebelușul ei. Un suflet bun i-a schimbat destinul într-o singură zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro