A intrat în magazin cu copiii, dar nu se aștepta ca managerul să facă asta

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:27
O femeie a povestit prin ce întâmplare a trecut la locul de muncă. Postarea sa a devenit virală și merită citită.

“Șeful meu este un bărbat foarte înalt care, la prima vedere te poate intimida. În ciuda felului în care arată este un om foarte bun după cum am aflat într-o zi.

Lucram de aproape 7 luni în supermarket când am văzut o femeie intrând în magazin spre sfârșitul programului. Avea doi copii de mână și părea speriată. Era ciufulită, părea că n-a dormit de zile întregi.

A venit la mine și m-a rugat să-l chem pe manager. Acesta a invitat-o în biroul lui. Nu m-am putut abține și am tras cu urechea.

Femeia fugise de soțul ei care era alcoolic și abuziv. Cu ajutorul unor prieteni reușise să închirieze o garsonieră. Nu mai avea nimic de mâncare, așa că venise să ceară ajutor.

Șeful meu a scos o sacoță imensă și i-a dat-o spunându-i să meargă în magazin să o umple cu tot ce are nevoie. Femeia s-a supus, a umplut sacoșa cu făină, ulei, fructe, legume și carne, după care a ajuns la casa mea, unde i-am făcut bon. Șeful a venit, a scos cardul personal și a plătit cumpărăturile femeii. Înainte să plece, a pus mâna pe umărul ei și i-a spus că îi pare rău pentru tot ce i se întâmplă și că, dacă vrea să muncească, o așteaptă luni la 9, la magazin.

Femeia a venit luni la 9 și încă lucrează la noi în magazin. E una dintre cele mai prietenoase colege pe care le am. Îmi place locul meu de muncă și îmi respect șeful.”

Sursa foto 123rf

Citește și O fetiță i-a scris șefului de la Google că vrea un job. A primit și un răspuns

Citește și Era văduvă și gravidă. Nu se aștepta ca șeful soțului ei să vină acasă la ea și să facă asta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!