5 comportamente pe care o femeie puternică nu le tolerează

De Amelia Matei, pe
Atunci când o femeie are încredere în propriile forțe, în abilitățile sale și are și succes, își permite luxul să decidă și cu cine își împarte timpul prețios, dar și energia. Și sunt anumite comportamente care pur și simplu te fac să te întrebi dacă merită sau nu să le tolerezi.

”Nu-i lăsa în viața ta pe acei oameni care te trag în jos. Și ai încredere în instinctele tale, pentru că întotdeauna sunt bune”, spunea Michelle Obama.

Iată ce fel de comportamente nu acceptă în ruptul capului o femeie puternică

Lipsa sincerității

Ești o femeie integră atunci când valorile, cuvintele și acțiunile tale se aliniază. Este important, așadar, pentru o femeie puternică să te creadă, atunci când doar spui ceva. Astfel, atunci când cineva îi mărturisește unei femei puternice faptul că o prețuiește, aceasta va consiedra că se poate baza pe aceaa persoană. Orice relație este bazată pe încredere, așadar femeia puternică vrea să conteze pe cuvântul dat.

Egoismul

O femeie puternică este și generoasă. A muncit mult pentru a ajunge în vârf, pentru a avea viața pe care și-o dorește, iar natura ei generoasă o va face să-și dorească să împartă ce are și cu cei în nevoie. Va fi atrasă de persoane care au aceeași natură caritabilă. Iar darurile pe care le face nu presupun doar banii ei, ci și timpul, atenția, energia și dragostea ei.

Citește și: Cum și-a schimbat viața o femeie care a fost diagnosticată cu cancer pulmonar

Apatia

Când întâlnești o femeie de succes realizezi pe loc că nu ajuns astfel dintr-o întâmplare. Calitățile ei sunt, pe lângă inteligență, dorința de a munci, pasiunea, ambiția. De aceea nu o vei prinde în nici un moment că va spune: ”Nu mai pot”. Femeia puternică nu-și plânge de milă, nu se complace într-o situație de compromis, nu se mulțumește cu confortul. Atunci când întâlnește o persoană fără un scop anume în viață, fără ambiție, o va ocoli.

Lipsa de respect

Indiferent de clasa din care provine persoana care se află în fața ta, aceasta nu merită să fie tratată fără respect. Astfel, atunci când femeie puternică va observa că nu-i tratezi cu respect pe cei din jurul tău, să nu te miri că nu-ți va da atenție.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!