3 sfaturi utile pentru a obține followerși pe Instagram, de la un cuplu influencer

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:49
Îți dorești notorietate pe Instagram, dar nu știi cum să o capeți? Ți-am pregătit cele mai utile sfaturi, furate de la cuplul de influenceri ai Instagramului, cu milioane de followerși.

Cei doi ”sfătuitori” sunt Jack Morris și iubita lui, Lauren Bullen care au transformat Instagramul într-un mod de viață și chiar un hobby devenit profesie. Cei doi au peste 3,5 milioane de followerși împreună iar asta îi face unii dintre cei mai puternici influențatori ai Instagramului. Uite care sunt cele 3 sfaturi pe care aceștia le dau atunci când vine vorba despre calitatea și esteticul profilului, astfel încât să atragă cât mai mult public.

1.Folosește același program de editare

aplicatie-program-editare-lightroom

Pentru o bună estetică a contului, este important să nu obosești privirea vizitatorului. Folosește filtre cât mai asemănătoare din punct de vedere cromatic astfel încât să oferi continuitate și integritate conținutului tău vizual.

2. Cine se trezește de dimineață…

rasarit-barbat-oras

Dacă ești o persoană matinală, atunci ești pe calea ce bună! Jack spune că cele mai bune poze reușește să le surprindă fix la o oră după răsăritul soarelui. Se pare că atunci este timpul cel mai potrivit pentru o astfel de activitate, chiar și în zonele cele mai aglomerate.

3. Nu posta lucruri lacrimogene

femeie-despartire-plange-postare-facebook-instagram-relatie-despartire

Oamenii se refugiază în colțul virtual al Instagramului tocmai pentru a evada din rutina și stresul cotidian. Încearcă să animezi vizitatorii contului tău cu un conținut distractiv, relaxant și plin de viață. Ai grijă să nu devii fake, cel mai bine e să păstrezi un echilibru în postări și să fii tu însuți.

foto: Shutterstock

Citește și: Cuplul care face 9000 $ pe o poză Instagram, doar călătorind

Citește și: Cele mai atractive posterioare ale vedetelor, publicate pe Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!