Anul 2014 beneficiază de vibraţia unui număr magic

De Libertatea pentru femei, pe

Numărul anului 2014 este numărul 7, un număr providenţial, cu puternice legaturi în istoria spirituala a omenirii si cu semnificaţii profunde. Va fi un an în care vom cauta perfecţiunea si echilibrul, în care vom analiza ce am câstigat pâna acum si ce ne lipseste pentru a ne simţi împliniţi.
Vibraţia anului viitor sta sub semnul unui numar magic, în care adepţii numerologiei îsi pun mari speranţe. Înca din vremuri stravechi, 7 reprezenta desavârsirea, împlinirea, încheierea unui ciclu, pentru a începe altul nou. Pentru crestini, a saptea zi este ziua în care Dumnezeu, mulţumit de creaţia sa, îsi îngaduie un ragaz. În aceasta zi, se stabileste o legatura spirituala între om si Divinitate, credinciosii cauta linistea si echilibrul sufletesc, pentru a gasi puterea de a trece peste greutaţi.
Si în Islam, numarul 7 este considerat un numar fast, iar chinezii cred în beneficiile acestui numar deoarece modul în care se pronunţa este similar cu cel al cuvintelor „crestere” si „esenţa vieţii”. Pe de alta parte, este si un numar benefic relaţiilor, sensul lui spiritual fiind acela de „legatura” sau „uniune”.

Cuvântul-cheie în 2014: schimbarea interioară

7 a fost legat dintotdeauna de aspiraţiile şi dorinţele omului, de nevoile sale spirituale. Vibraţia anului viitor poate declanşa nevoia unei schimbări interioare, mai ales în cazul celor care au adunat multe nemulţumiri în ultimii ani şi simt că nu pot continua decât dacă aleg alt drum. Este un an excelent să te dezvolţi, să îţi faci alte planuri de viitor şi să încerci să discuţi cu cei din jur despre schimbările pe care ţi le doreşti. Poate fi o ocazie bună să lucrezi în alt domeniu, să faci cursuri de recalificare sau de specializare pe o altă ramură a activităţii tale.
Dacă te afli în pragul pensiei, ar fi bine să te gândeşti la avantajele pe care ţi le-ar putea aduce pensionarea şi lucrurile frumoase pe care le poţi face în timpul liber. Este anul experienţelor noi şi nu trebuie să ratezi ocazia de a încerca ceea ce ţi se părea imposibil în trecut. O relaţie nouă sau a doua căsnicie îţi poate aduce fericirea, dacă ai fost dezamăgită în dragoste. Iar dacă îţi doreşti o familie numeroasă, 2014 este un an bun să devii mamă din nou.

Previziuni pentru 2014 în funcţie de numărul personal

Calculează-ţi numărul destinului şi află ce influenţe va avea asupra ta numărul 7 anul viitor. Numărul destinului se calculează adunând toate cifrele datei de naştere: ziua, luna (exprimată în cifre) şi anul. Rezultatul trebuie să fie un singur număr, de la 1 la 9.
Numărul 1: vei avea şansa să începi o perioadă nouă în viaţa ta, iar alegerile pe care le vei face în 2014 îţi vor influenţa destinul în următorii nouă ani. Vei avea ocazia să laşi în urmă drumul pe care ai mers până acum şi să porneşti pe unul nou, fie că vei alege o altă meserie, că vei continua studiile sau că vei pleca din ţară.
Numărul 2: relaţiile cu cei din jur, pornind de la familie până la prieteni sau colegi, vor fi în prim-plan. Este foarte important să consolidezi relaţiile profitabile şi să îţi faci altele noi. Colaborarea cu ceilalţi şi diplomaţia te vor ajuta să te bucuri de succes. Anul viitor, vibraţia numărului 7 pune accentul pe generozitate.
Vezi celelalte numere în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!