15 roluri ale lui Robin Williams pentru care l-am iubit VIDEO

De Diana Zagrean pe

Omul Robin Williams ne-a părăsit, dar actorul Robin Williams va rămâne mereu în inimile noastre prin rolurile grozave care l-au consacrat. Iată 15 roluri ale lui Robin Williams pentru care l-am iubit. Care e preferatul tău? Vezi secvenţele video.
 
1. Adrian Cronauer (Bună dimineaţa Vietnam, 1987)
Unul din primele roluri în care actorul s-a făcut remarcat pentru apariţii în drame. Sensibilitatea şi umorul lui Robin Williams se potriveau perfect cu acest rol tragic.

2. John Keating (Cercul Poeţilor Dispăruţi, 1989)
Robin Williams face un rol magistral în rolul profesorului nonconformist. Nu numai că a reuşit să inspire generaţii întregi cu discursurile lui despre viaţă şi fericire, dar a arătat că profesorii nu trebuie să fie rigizi ca să predea bine.

3. Parry (Regele pescar, 1991)
Acest rol este zguduitor şi sensibil, ca majoritatea rolurilor alese de Robin Williams în drame. Căutarea Sfântului Graal în lumea modernă nu a părut niciodată mai simplă.

4. Peter Banning (Hook, 1991)
Teoretic, un film pentru copii, Hook a reuşit să prindă în cârlig adulţi şi persoane în vârstă deopotrivă. Amuzant, plin de energie şi mereu amintindu-ne să nu uităm să visăm, Robin Williams reuşeşte din nou să trezească copilul din oricine în această poveste clasică.

5. Duhul (voce, Aladin, 1992)
Pentru cine îşi imagina că duhul din lampă este o fantomă de speriat, Robin Williams a reuşit să ne convingă de contrariu. Cu umorul lui deja uşor de recunoscut, actorul a făcut acest personaj mult mai simpatic pentru copii şi adulţi deopotrivă.

6. Daniel Hillard / Doamna Doubtfire (Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit, 1993)
Unul din cele mai de succes roluri ale sale, în care a reuşit să combine umorul, cu talentul lui pentru a imita voci şi personaje diferite şi cu mimica extraordinară. Robin Williams devine o doamnă respectabilă, care împarte sfaturi despre viaţă în timp ce prepară cina. Delicios.

7. Alan Parrish (Jumanji, 1995)
În Jumanji, Robin Williams ne plimbă prin jungla SF a unui joc malefic, ne întoarce în timp şi ne ajută să ne rămânem calmi, chiar şi în cele mai dramatice situaţii. Cum să nu-l iubeşti?

8. Jack Powell (Jack, 1996)
În Jack, Robin Williams reuşeşte iar să ne emoţioneze cu povestea acestui tânăr care suferea de o boală rară şi ciudată. El învinge prejudecăţile şi luptă cu condiţia vitregă, învăţându-ne să iubim viaţa mai mult.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2