10 trucuri utile pe care ți-ai fi dorit să ți le spună cineva mai demult

De Adina Radu, pe

În fiecare zi ești bombardat de presă cu o groază de sfaturi mai mult sau mai puțin utile pentru viața ta. Eu am strâns 10 trucuri care îți vor folosi cu siguranță. Salvează acest articol.

  1. Dacă suferi de insomnii sau nu poți să adormi încearcă acest truc: clipește foarte repede timp de un minut. Ochii tăi obosiți vor transmite creierului că este vremea de culcare.
  2. Ai gustat mâncarea când era prea caldă și ți-ai fript limba? Pune puțin zahăr pe locul afectat și vei scăpa de senzația neplăcută.
  3. Dacă vrei să verifici dacă cineva te fixează cu privirea în metrou, cască. Persoana respectivă va căsca și ea. Căscatul este contagios. Deci, sigur te privea.
  4. Nu-ți găsești locul și ești foarte agitată înainte de culcare? Încearcă să faci câteva exerciții de întindere a mușchilor. Mușchii relaxați îți vor da o stare de bine care se va transmite și creierului.
  5. Ține o dietă de curățare de rele. Aceasta constă în 21 de zile fără bomboane, prăjituri, chipsuri, pîine albă, fast food, ciocolată sau înghețată. Vei fi surprinsă de cât de bine te vei simți după.
  6. Dacă tu, cățelul sau partenerul de viață a vomitat în baie și acum trebuie să cureți, folosește cafea măcinată. Acoperă voma cu cafea, aceasta va deshidrata și acoperi mirosul de vomă.
  7. După ce ai terminat să te speli, fă un duș scurt cu apă rece. Apa rece închide porii, previne acneea și tonifică pielea.
  8. În caz de durere de cap ce nu trece cu nicio pastilă, taie o limetă în două și trece o jumătate peste frunte. Durerea va trece repede.
  9. Oja ținută în frigider timp de 15 minute se va aplica mult mai ușor.
  10. Pentru cicatricile lăsate de acnee amestecă o linguriță de nucșoară cu o lingură de miere și aplic-o pe zonele afectate timp de 30 de minute. Repetă masca în fiecare zi.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!