Top 10 melodii de ascultat în maşină

De Nicoleta Galeteanu pe

Nicio călătorie nu este completă fără muzică bună. Ca să ai parte de drum bun şi cale bătută, chiar dacă mai întâlneşti şi gropi, îţi recomandăm un playlist cu cele mai potrivite…
… melodii care suprind cel mai bine spiritul unei călătorii la drum întins.

1. Dakota – Stereophonics
Este una dintre cele mai cunoscute cântece ale celor de la Stereophonics, care a făcut deja înconjurul lumii, aşa că este numai bună pentru călătoriile lungi cu maşina.

Melodia a ocupat locul 1 în topul din Marea Britanie, în 2005, dar cu siguranţă şi tu o vei fredona foarte bine.

2. Take the Money and Run – Steve Miller Band
Este dificil să alegi o singură piesă din hiturile uneia dintre cele mai prolifice trupe cum este The Steve Miller Band. Îţi recomandăm totuşi o melodie cu puţin hard rock şi mai multă adrenalină pentru o vacanţă mai palpitantă…

3. Road to Hell – Chris Rea
Indiferent de destinaţia spre care te îndrepţi sau de temperatura de pe şosea, Road to Hell te convinge că poate fi şi mai cald de atât. Piesa este excepţională, iar albumul este considerat cel mai bun dintre albumele chitaristului.

4. Two Tickets to Paradise – Eddie Money
Nu vei avea nevoie de niciun bagaj dacă te afli pe coasta oceanului Atlantic şi ai două bilete spre Paradis.

Piesa lui Eddie Money este o recomandare expresă pentru cei cărora le plac vacanţele spontane. „I’ve got two tickets to paradise/ Won’t you pack your bags, we’ll leave tonight”…

5. Eagles – Hotel California

Una dintre cele mai cunoscute piese din istoria rock-ului şi considerată una dintre cele mai bune piese ale tuturor timpurilor.
Cântecul a fost compus de Don Felder, Don Henley şi Glenn Frey într-o noapte, în timpul unei călătorii cu maşina spre Los Angeles.

Piesa este povestea unui călător obosit, care devine prizonierul unui hotel luxos din California, ce la prima vedere pare primitor şi tentant, dar pe care, în final,  nu îl mai poate părăsi.

Vezi pe pagina următoare şi alte melodii numai bune de ascultat în călătoriile cu maşina!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2