10 maşini potrivite pentru femei

De Nicoleta Galeteanu pe

Agilă, puternică şi uşor de condus, maşina potrivită pentru femei trebuie să ofere vizibilitate bună, să fie înaltă şi cât mai spaţioasă. Trebuie să fie rapidă, fiabilă şi să se parcheze uşor.

Când vine vorba despre alegerea maşinii perfecte, testul de răbdare, pricepere şi cunoştinţe tehnice pune la încercare chiar şi cel mai priceput şofer. 
Ca să te ajutăm să treci examenul cu brio, îţi recomandăm 10 maşini potrivite, care satisfac toate cerinţele de mai sus, precum şi preferinţele, bugetul şi stilul de viaţă diferite. 

1. Chevrolet Malibu

Numele ei are legătură cu plajele din Malibu, dar poate mijloci fără reproş orice deplasare lungă prin oraş. 
Are un preţ rezonabil şi un consum bun pentru o maşină de dimensiuni medii, iar motorul dezvoltă până la 252 de cai putere, în cazul versiunii de top. 
Cu un design inedit, Malibu se prezintă cu un interior îngrijit şi spaţios, în plus, se bucură de aprecieri datorită întreţinerii uşoare pe care o cere.

2. Honda Civic

Cunoscătorii spun că un autoturismele Honda merg precum ceasurile elveţiene. Prietenoasă cu mediul, Honda Civic foloseşte drept combustibil gaz natural, ceea ce nu poate să fie decât o investiţie bună pe termen lung, din punct de vedere economic.
Proiectată cu podea plată, Honda Civic este şi practică, şi elegantă, fiind potrivită atât pentru ieşirile cu familia, cât şi pentru oamenii de afaceri.
Nu doar interiorul este generos pentru toţi cei trei copii, ci şi portbagajul, în care încape cu lejeritate un set întreg de valize. 
Preţul se situează între 17.000 euro şi 22.500 euro. 

3. Ford Focus

Spaţioasă şi accesibiliă, noul Ford Focus se află pe lista maşinilor preferate de femei, fiind de altfel şi cel mai vândut model de import în 2007. 
Are un design atrăgător, cabină înaltă, interior şi portbagaj spaţioase, ca să nu limitezi bagajele pentru vacanţă. Noul Focus, îmbunătăţit, rafinat şi reproiectat, arată mai sportiv şi mai dinamic şi, ce este mai important, este extrem de uşoară la condus. 
Greu este doar să te decizi între Ambiente, Trend, Ghia şi Titanium. Preţurile de plecare se situează între 10.725 şi 13.270 euro, fără TVA.

4. Nissan Note

Note păstrează tradiţia Nissan, dar se remarcă printr-un dsign interesat. 
Captivantă pe dinafară şi generoasă înăuntru, Note este maşina ideala a unei familii moderne care trăieşte viaţa tumultoasă dintr-un oraş mare. 
Motorul are un comportament de vioi pentru parametrii săi, iar manevrabilitatea este un alt atu pe care femeile îl pot găsi la Nissan Note. 
Este uşor de condus, iar parcarea este înlesnită de senzorii amplasaţi pe bara din spate. Preţul cu TVA porneşte de la 12.848 euro.

5. Honda Jazz

Lider în clasa subcompactă, Honda Jazz este printre cele mai bune maşini mici de pe piaţă. 

Deşi pare mică a exterior, echilibrul spaţiului dintre scaunul şoferului, locul din spate şi portbagaj este mai mult decât satisfăcător, fiind soluţia potrivită pentru cei ce optează pentru punctualitate în oraş şi mai multe spaţii de parcare.  
Motorul de 1,5 litri este pliat pe ţinuta sa sportivă, în plus are suspensii îmbunătăţite şi un comportament excelent în curbe largi şi viraje strânse.
Preţul demarează de la 11.980 euro. 

Vezi clasamentul celor mai bune maşini pentru femei, pe pagina următoare. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2