10 concerte de văzut într-o viaţă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Din topuri întregi de cântăreţi şi trupe apărute peste noapte, există artişti care au scris istoria muzicii prin cântecele lor nemuritoare. Iar pentru a-i asculta cu adevărat…
…un concert live nu se compară cu nicio altă senzaţie!

Iată 10 concerte ale marilor artişti pe care trebuie să le vezi într-o viaţă.

AC/DC

Un pionier al muzicii hard rock, AC/DC este una dintre trupele pe care trebuie să le asculţi cel puţin o dată într-un concert live.

Ţinutele inedite, coregrafia incredibilă, show-ul de lumini şi muzica lor electrizantă, fredonată de mii de voci odată, fac un spectacol care este mai degrabă un afrodisiac muzical.

Mettalica

În anii ’80, Metallica descătuşa o lume întreagă graniţe sociale şi preconcepţii iar astăzi muzica lor rămâne o filosofie valabilă şi indestructibilă.

„Master of Puppets”, „Welcome home”, „And Justice For All”, repertoriul Metallica propune unul dintre cele mai complexe playlisturi – despre politică, religie sau nebunie -, melodii care cutremură şi astăzi sutele de mii de fani pe stadioane.

U2

 
Probabil că actele generoase de caritate ale formaţiei irlandeze nu trezesc nici jumătate din emoţiile pe care le generează show-urile incredibile pe care le oferă. Şi asta pentru că Bono reuşeşte să transmită din suflet mesajele lirice ale trupei.

O trupă care a scris istoria topurilor irlandeze, U2 promite să rămână multă vreme în cele internaţionale.

Citeşte în continuare topul artiştilor pe care trebuie să îi vezi în concerte!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3