Povestea unei tinere care s-a născut fără mâini și fără picioare: „Mă simt confortabil să fiu eu”

De Oana Savin, pe
O femeie care s-a născut fără mâini și fără picioare spune că nu înțelege de ce și-ar dori să fie altfel: își iubește trupul și inspiră și alte persoane care sunt la fel ca ea.

Chassidy Young, în vârstă de 32 de ani, locuiește în Dallas cu cele două susori ale ei. Tânăra s-a născut cu sindromul Tetra-Amelia, care cauzează malformarea membrelor sau absența acestora.

Deși a crescut cu picioare cu malformații, fără mâini și fără degetele de la picioare, femeia se simte confortabil în pielea ei.

Nu aș ști ce să fac dacă m-aș trezi mâine și aș fi normală și aș avea mâini. Mă simt confortabil să fiu eu”, a declarat Chassidy, citată de Daily Mail.

De-a lungul vieții, tânăra a întâlnit persoane care au privit-o insistent sau au râs de ea, dar în loc să se simtă nesigură, se aranjează pentru a fi mai presus de acestea.

Întotdeauna mă aranjez să arăt drăguț, așa că oamenii pot fi distrași. Le plac pantofii tăi, le place părul tău și apoi realizează: ”Oh, nu ai mâini!””, a povestit Chassidy

În copilărie, părinții ei au făcut tot posibilul ca aceasta să nu simtă nicio restricție din cauza dizabilității ei.

Am crescut într-o casă normală și am făcut tot ce face un copil normal”, a precizat Young.

Când vine vorba de relații romantice, ea simte că dizabilitatea ei nu nu o face mai puțin atrăgătoare.

„Consider că sunt o femeie drăguță, dar bărbații sunt foarte speriați de gândul că pot fi atrași de mine”, a explicat femeia.

Pasiunea lui Chassidy pentru pozitivitate și înțelegerea dizabilităților au transformat-o într-o sursă de inspirație pentru tinerii care se luptă pentru identitatea lor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!