Pielea si soarele

De Revista Look, pe

Pielea si soarele

Cosmetice pentru plaja, soare, vara!

BIODERMA, biologie in sprijinul dermatologiei
Brandul BIODERMA are drept obiectiv corectarea disfunctiilor cutanate prin relansarea naturala a mecanismelor fiziologice ale pielii.

Cu PHOTODERM, poti spune adio arsurilor solare
Performanta neegalata a noului sistem de filtrare, creat in centrul de cercetare BIODERMA, este rezultatul unei combinatii exclusive a patru filtre solare, selectate pentru puterea de acoperirea unui spectru solar larg si o toleranta cutanata optima. Textura inovatoare se fluidizeaza in momentul aplicarii, putand fi aplicata dintr-o singura miscare. Toate produsele sunt non-comedogene, rezistente la apa si transpiratie si fotostabile.

BIODERMA Laboratoire Dermatologique nu a uitat de placerea bronzarii…
Photodrm Bronz ofera un bronz intens si de lunga durata asigurand, in paralel, o protectie inalta si performanta, gratie filtrelor organice cu SPF 40 si UVA 26. Protectia celulara suplimentara gratie complexului patentat Cellular Bioprotection, asigura o eficac it ate optima in completa siguranta.

Photoderm BRONZ SPF 40 ofera un concept inovator activator de bronzare gratie noului complex patentat care stimuleaza melanogeneza.

Photoderm BRONZ SPF 40 activeaza si intensifica bronzarea la toate nivelurile, stimuland tirozinaza, imbunatatind distributia pigmentilor de melanina, pentru o bronzare intensa si uniforma.

Un efect cosmetic
Cu PHOTODERM BRONZ,bronzul dumneavostra este activat devenind mai intens si mai rezistent. Flaconul sub forma de spray faciliteaza utilizarea. Se aplica usor si rapid chiar si pe zonele mai putin accesibile. Textura invizibila .

PHOTODERM – lotiune reparatoare dupa plaja, 200 ml
Calmeaza arsurile solare, hidrateaza prevenind descuamarea, previne imbatranirea fotoindusa si prelungeste bronzul. Formula parfumata. Fata si corp.

Bioderma Laboratoire Dermatologique abordeaza ingrijirea sanatatii pielii printr-o maniera unica, bazata pe inovatii neincetate, formuland produse care trateaza originea problemei si simptomele cutanate.

Gama Photoderm ilustreaza acesta pozitie perfect, oferind cea mai sigura protectie UVA/UVB pe toata lungimea de unda si o protectie celulara optima.

Astazi protectia impotriva razelor UVB este sustinuta la un nivel de performanta inalt, in special prin produsele cu SPF 50+. In mod contrar, protectia impotriva razelor UVA, care sunt responsabile de accelerarea imbatranirii cutanate si de aparitia cancerului, ramane adesea inadecvata.

Creat in centrul de cercetare BIODERMA, noul sistem de filtrare garanteaza o protectie constanta, la acelasi nivel atat impotriva razelor UVB cat si UVA .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!