Dona, fiica lui Dan Diaconescu, își va lansa propria televiziune

De Unica.ro, pe

Fiica lui Dan Diaconescu (53 de ani), Dona Milena, își lansează propria televiziune. Tânăra, în vârstă de 16 ani, studiază la Liceul “Gheorghe Lazăr”, din București și este pasionată de jurnalism și media.

Dona a decis să  calce pe urmele tatălui său și este pregătită să dea lovitura lansând prima televiziune de podcast-uri din România.

Citeşte şi: Cine este partenera de viață a lui Dan Diaconescu. Au împreună o fetiță

Potrivit cancan.ro, fata fostului patron al OTV-ului va putea fi văzută în premieră în postura de prezentatoare  pe 1 decembrie 2021. Printre subiectele centrale care vor fi abordate de Dona Diaconescu se unmără pariurile, bursa și cryptomonedele.

În timp ce Dona se pregătește pentru lansarea propriei televiziuni, tatăl ei așteaptă decizia CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) după ce i s-a interzis să mai desfășoare orice activitate legată de media (presă scrisă sau audio-video) până la data de 4 martie 2025.

Citește și: Dan Diaconescu, de la OTV la închisoare

În 2010, Dan Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile după ce a fost acuzat că, împreună cu  „clarvăzătorul” Doru Pârv l0ar fi șantajat pe primarul comunei arădene Zărand, cerându-i suma de 160.000 de euro pentru a nu difuza un reportaj legat de averea acestuia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!