Claudia Pătrășcanu se luptă pentru custodia copiilor. Artista a atacat decizia judecătorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 decembrie 2019, 17:08
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015 și au doi copii împreună, pe Gabriel, în vârstă de 5 ani, și pe Nicholas, în vârstă de 2 ani jumătate. De curând, cei doi au divorțat, iar artista a fost dată afară din casă împreună cu micuții.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă acum pentru a obține custodia copiilor. Artista a fost nevoită să se mute împreună cu băieții în casa mamei sale din Agigea, Constanța. Magistrații Judecătoriei din Bolintin Vale au decis ca, până la soluționarea divorțului, cei doi copii să rămână în grija mamei, tatălui fiindu-i stabilit un program de vizitare: „Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.

Claudia Patrascanu si copiii

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, – se arată în decizia judecătorilor, conform Viva!.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu nu s-a declarat, însă, satisfăcută de aceste decizii și a făcut apel, urmând ca înfățișarea viitoare să aibă loc pe 11 decembrie.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!