Anda Adam, primele imagini cu noul iubit pe Instagram. „Te iubesc!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 13:00

Deși nu a confirmat niciodată public separarea de fostul ei partener de viață, Sorin Andrei Nicolescu, Anda Adam s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit.

Anda Adam, primele imagini cu noul iubit pe Instagram. „Te iubesc!”

Pe Instagram, solista a publicat primele fotografii alături de noul partener, iar în dreptul acestora a scris: „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”.

Anda Adam

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte!”, a comentat bărbatul, ultimele două fraze redând versurile piesei All of Me a solistului John Legend.

„Superbi! Trăiește viața așa cum vrei!; Foarte drăguț tipul! Fericire maximă!; Mă bucur foarte mult că ești fericită în sfârșit, chiar se vede că sunteți foarte îndrăgostiți!; Faceți un cuplu foarte frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării solistei.

Din mariajul cu Sorin, Anda are o fiică, Evelin, în vârstă de 5 ani. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 2015, iar speculațiile privind separarea lor au apărut în anul 2019.

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

Ce facultate a urmat Anda Adam. N-are nicio legătură cu muzica

„Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator, în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, în secunda doi să sune la ziare și la două emisiuni [să spună] că nu mai e cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, spunea Anda Adam la începutul anului 2021.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars, după ce a aflat despre relația artistei.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a mai spus Sorin.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!