De ce nu va candida Michelle Obama niciodată la președinția SUA

Michelle Obama a avut prima apariție publică de când a părăsit Casa Albă, în cadrul Conferinței De Arhitectură AIA din SUA, unde a vorbit despre noua viață a familiei Obama, dar și despre planurile de viitor.

Încă de când soțul ei și-a încheiat mandatul de președinte, pe care l-a avut timp de opt ani, Michelle Obama a fost întrebată dacă va candida pentru a fi următorul președinte al SUA. S-au făcut chiar și petiții de susținere a ei. Acum, însă, Michelle Obama a explicat de ce nu va candida niciodată la președinție. Fosta Prima Doamnă spune că nu ar dori să își mai pună niciodată cele două fete în această situație, deoarece la acest nivel de politică atenția nu este doar asupra politicianului ci asupra întregii sale familii.

„Toate sunt bune și frumoase până când începe campania electorală, și atunci se dau jos mănușile. Politica este dură și este dificilă pentru familie. Nu i-aș ruga pe copiii mei să treacă, din nou, prin așa ceva, deoarece atunci când candidezi pentru președinția SUA nu ești singur, toată familia este implicată”, a explicat Michelle Obama.

„În plus, sunt atât de multe lucruri pe care le putem face în afara biroului, pentru că nu vom avea povara bagajului politic”, a adăugat ea.

În cadrul aceluiași eveniment, Michelle a vorbit și despre ce a însemnat pentru familia Obama ultimele momente petrecute la Casa Albă.

„Acel moment de tranziție, chiar înainte să se deschidă ușile și să întâmpinăm noua familie, copiii noștri ieșeau pe ușa din spate cu lacrimi în ochi, luându-și la revedere de la oameni”, spune ea.

„Nu am vrut să am lacrimi în ochi pentru că oamenii ar fi putut să jure că plângeam din cauza noului președinte”, a adăugat fosta Prima Doamnă.

Chiar dacă nu va candida niciodată la președinția SUA, Michelle Obama spune că „serviciul public va fi mereu în sângele meu”.

Citește și – Michelle Obama – drumul de la cel mai sărac cartier din Chicago la Casa Albă

Citește și – Ce i-a răspuns Michelle Obama președintelui, când a întrebat-o: ”Ce s-ar fi întâmplat dacă te măritai cu altul?”

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: