Cum va fi vremea în România până pe 15 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor pentru perioada următoare, mai exact până pe 15 ianuarie. Conform ANM, vremea se va răci considerabil în următoarea perioadă, iar precipitațiile își vor face și ele apariția, în majoritatea zonelor din țară.

Cum va fi vremea în București și la munte

În Capitală se anunță câteva nopți geroase, începând de vineri, 6 ianuarie, când minimele pe parcursul nopții ar putea ajunge la -12 grade. Până în jurul datei de 12 ianuarie va fi foarte frig, atât noaptea, cât și ziua, cu minime de până la -19 grade în cursul nopții și maxime de -11 și -9 grade ziua.

Cel mai probabil va ninge vineri, 6 ianuarie, dar sunt posibile precipitații și în week-end-ul 7-8 ianuarie.

La munte, nopțile vor fi geroase, temperatura ajungând în unele zone ale țării sub -21 grade, iar zilele vor fi friguroase. În intervalul 5-7 ianuarie e posibil să ningă destul de mult în zonele înalte.

Cum va fi vremea în România până pe 15 ianuarie

În Banat va fi frig

Temperatura va fi în scădere în zona Banatului, mai ales în jurul zilei de 7 ianuarie. Minimele nocturne ar putea ajunge la -15 grade, iar maximele, pe parcursul zilei, nu vor depăși 1 grad. După data de 7 ianuarie probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi din ce în ce mai crescută.

Temperaturile scăzute vor fi prezente și în Crișana

Vremea va fi foarte rece și în Crișana, mai ales noaptea și la primele ore ale dimineții. După data de 8 ianuarie, valorile medii se vor situa între -17 și -13 grade Celsius. În intervalul 7-15 ianuarie, în Crișana și-ar putea face din nou apariția și ninsorile.

În Transilvania vremea va deveni geroasă

În dimineața zilei de 7 ianuarie, valorile termice din Transilvania vor scădea considerabil. Conform ANM, se vor înregistra temperaturi medii de aproximativ -22 grade.

Între 7 și 15 ianuarie, precipitațiile se vor semnala pe arii extinse.

Zăpada revine în cantități mari în Maramureș

În Maramureș, temperaturile medii, pe parcursul zilei, se vor situa în intervalul -12 și -5 grade, iar cele nocturne ar putea atinge -21 grade.

Precipitațiile sub formă de ninsoare revin în cantități mari, mai ales între 7 și 14 ianuarie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: