Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu 20 de ani. Prezentatoarea TV a pozat goală

De Mădălina Manole pe 09 iulie 2018
Gabriela Cristea se bucură astăzi de o carieră de succes și de o viață de familie împlinită, însă situația nu a fost dintotdeauna roz în viața sa.

Gabriela Cristea a intrat în televiziune în anul 1994, însă nu s-a bucurat de strălucire de la început și pentru că avea probleme cu banii, aceasta, la 4 ani distanță, s-a văzut nevoită să pozeze nud într-o celebră revistă dedicată bărbaților: „Au venit colegii la mine şi mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală! Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani.” – declara în trecut Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabriele Cristea.

Astăzi în vârstă de 43 de ani, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună o fetiță pe nume Bella Victoria Margot, care va împlini 1 an în septembrie anul acesta. În urmă cu 20 de ani, pe vremea când Gabriela Cristea era doar o tânără de 23 de ani, fără prejudecăți și inhibiții, s-a lăsat fotografiată complet goală. Vezi imaginile incendiare aici!

Citește și – Andreea Raicu, dezvăluiri despre ultimul an din viața sa: “Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi“

Citește și – Cum decurge sarcina Adelei Popescu. Radu Vâlcan, pus la treburile casnice

Sursă foto: Facebook

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi