Cum arată Adamari Lopez la 46 de ani. Actrița de telenovele este neschimbată

De Mădălina Manole pe 04 ianuarie 2018
Adamari Lopez ne-a furat inimile cu numeroasele sale roluri în telenovele, în majoritatea cazurilor, interpretând personaje negative. În plus, ne-o amintim ca fiind fosta soție a lui Luis Fonsi, interpretul celebrului hit Despacito.

Adamari Lopez a devenit cunoscută publicului din România grație rolurilor jucate în telenovele de succes ca Pisica Salbatică (Gata Salvaje), Prietene și Rivale (Amigas y Rivales), Pădurea blestemată (Mujer demadera), Dragoste Nebuna (Locura de amor) și multe altele. Ei bine, dacă de atunci au trecut mai bine de 15 ani, iată că Adamari Lopez nu pare să se fi schimbat foarte mult, actrița păstrându-și intacte trăsăturile și zâmbetul copilăresc.

Adamari Lopez

Dacă în rolul Ofeliei din telenovela Prietene și Rivale (Amigas y Rivales) se lupta cu o boală cumplită, HIV/SIDA, în realitate Adamari Lopez, pe vremea când încă era soția lui Luis Fonsi, a trebuit să facă față unui cumplit diagnostic, și anume cancerul de sân, boala care, de altfel, a ucis-o și pe mama ei. Din fericire, Adamari a reușit să se vindece și să depășească cu bine acel moment, cu atât mai mult cu cât Luis Fonsi nu numai că nu i-a fost aproape, dar a și înșelat-o și a divorțat de aceasta în perioada în care lupta cu boala. Devenită ambasadoare a luptei impotriva cancerului la san, Adamari Lopez a avut puterea de a se ridica și, impulsionată de propriile-i trăiri, aceasta a publicat, de-a lungul timpului, două cărți inspirate din viața sa și o autobiografie.

Adamari Lopez

În prezent, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de dansatorul şi coregraful spaniol Toni Costa, în vârstă de 35 de ani, devenind, în martie 2015, mămica unei minunate fetițe pe nume Alaia Costa, care-i seamănă perfect îndrăgitei actrițe.

Adamari Lopez

Cu toate că este minionă și a fost îndelung criticată pentru corpul său, actrița a fost inclusă de revista spaniolă People pe lista celor mai frumoase 50 de vedete latino în anul 2012. Adamari, cu toate că a luat puțin în greutate, nu și-a făcut niciodată operații estetice, însă, în anul 2009 a fost obligată să apeleze la chirurgia estetică pentru a-și face reconstrucție mamară.

Citește și Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Sursă foto: Instagram

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"