(P) Paradisul dorinţelor dulci

De Unica.ro, pe
De câte ori te-ai gândit care ar putea fi desertul potrivit pentru invitaţii tăi? De câte ori ţi-ai dorit ca în ziua unui eveniment important să ai cel mai spectaculos tort? Ştim… De foarte multe ori! Printre nenumăratele griji, se regăsea adesea teama că nu vei găsi pe cineva care să realizeze ceea ce îţi doreşti, iar lista poate continua...

Şi dacă ţi-am spune că începând de astăzi toate aceste griji vor dispărea, iar dorinţele tale vor deveni realitate? Uimitor, însă există un loc unde se îndeplinesc mai mult de trei dorinţe, un loc în care este suficient să păşeşti o singură dată pentru a reveni la nesfârşit. Un loc în care cele mai dulci dorinţe iau naştere datorită unor artişti pasionaţi de ceea ce realizează şi a produselor de cea mai înaltă calitate, pornind de la compoziţiile alese de ciocolată belgiană, gusturile intense de ciocolată neagră, până la cele mai exotice şi răcoritoare arome, precum Pina Colada şi fructul pasiunii.

Mai mult, fie că vorbim despre nunta, aniversarea, botezul sau oricare dintre evenimentele importante din viaţa ta, specialiştii Cofetăriei Armand sunt pregătiţi să realizeze capodopere menite să lase amintiri de neuitat. Într-o perioadă în care petrecerile sunt din ce în ce mai restrânse, iar timpul petrecut alături de cei dragi are splendoarea de altă dată, puteţi regăsi în portofoliul Armand torturi, dar si platouri aniversare special realizate cu cele mai apreciate mini prăjituri.

Gama variată de produse dezvoltată de echipa Armand a fost concepută pentru a satisface toate gusturile, fiind o alegere inspirată pentru o duminică în familie, momente de răsfăţ, fie pentru celebrarea zilei de naştere alături de colegi.

(P) Paradisul dorinţelor dulci

În ceea ce priveşte actualul trend în materie de nunţi, pregătiţi-vă să vă bucuraţi de noile modele care promit să îndeplinească aceleaşi standarde ale gustului şi design-ului mult dorit, de data aceasta într-o mini variantă potrivită numărului de invitaţi prezenţi la unul dintre cele mai emoţionante evenimente. Rafinamentul florilor şi dantelei realizate manual vor aduce o emoţie aparte întregului moment care va rămâne unul dintre cele mai memorabile din viaţa voastră.

La Armand Maison du Dessert, imposibilul devine posibil, iar simplitatea devine extravaganţă, datorită întregii echipe care nu va înceta să te surprindă prin operele dulci realizate manual.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!