Ce părere are Julie, fiica Danei Săvuică, despre divorțul părinților săi

De Mădălina Manole pe 11 iulie 2018
Dana Săvuică și soțul său, Răzvan Stanciu, și-au spus adio după 25 de ani de relație. Divorțul a avut loc la finele anului 2015 și a fost unul rapid, însoțit de discreție, cei doi alegând să meargă la notar și să semneze de comun acord.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au împreună o fiică, pe Julie, în vârstă de 23 de ani, care, de asemenea, este implicată în lumea modelling-ului, călcându-i întocmai pe urme mamei sale. Julie și-a susținut ambii părinți în decizia luată: ”După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei”, a declarat Dana Săvuică pentru Antena 1.

Dana Săvuică este invitată în ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1, unde va face mai multe dezvăluiri despre divorț.

Citește și – Elena Băsescu și Syda s-au împăcat: „Ne petrecem vacanţa împreună”

Citește și – Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie

Sursă foto: Facebook

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton