Au iesit la o întâlnire în 1977, apoi el nu a mai sunat-o niciodată. Abia după 30 de ani a aflat motivul

Rick Heyward și Karen Lunch au ieșit la o întâlnire când ambii aveau 17 ani. Au mâncat înghețată, au mers la cinematograf, au petrecut într-adevăr clipe minunate împreună. Fata era convinsă că totul a decurs normal și se aștepta ca Rick să o invite și la o a doua întâlnire. Însă nu s-a întâmplat.

„Rick nu m-a mai sunat niciodată”, își amintește Karen, care a fost profund dezamăgită la acea vreme.

Rick a fost un timid în liceu, motiv pentru care de fiecare dată când încerca să o sune pe Karen nu avea curaj să o facă până la urmă. Zilele de amânare s-au transformat în săptămâni și era convins că fata s-a supărat și a renunțat la tot. Nu a mai existat o a doua șansă, deși se gândeau unul la celălalt.

Anii au trecut și au mers la facultate, au avut relații, s-au căsătorit și au devenit părinți. Însă, cu timpul, atât Karen cât și Rick au divorțat.

În 2010, cei doi s-au regăsit prin intermediul rețelelor de socializare. Și-au amintit de ocazia ratată și s-au întrebat oare ce s-ar putea întâmpla acum. De această dată, Rick și-a învins timiditatea și a invitat-o pe Karen la o a doua întâlnire, după trei decenii.

Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și, nu după mult timp, s-au căsătorit.

„Rick este o persoană incredibilă, mai întâi de toate este cel mai bun prieten al meu, are toate calitățile pe care le-am căutat la un bărbat și mai are și altele pe care nu știam că le caut” , a povestit Karen.

La rândul lui, Rick spune despre ea că: „Alături de Karen mă simt din nou împlinit. Nu cred că știam cu adevărat ce înseamnă sufletul pereche până acum”.

Când Rick i-a dat inelul mult visat și a cerut-o de soție, femeia fiind foarte încântată, dar nu și surprinsă. În schimb, când au mers în New York pentru a alege rochia de mireasă, Karen a rămas fără cuvinte când a văzut cine îi vine în ajutor: chiar Rachael Ray, gazda unui celebru talk-show de televiziune din America.

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: