Ce te aşteaptă în zodia Gemenilor

De Corina Buhagiar, pe

Soarele a intrat în Gemeni şi toată atmosfera subtilă astrală s-a schimbat. Dacă simţi cu atenţie, preocupările serioase au lăsat loc unora mult mai uşurele.
Ca o analogie, este ca şi cum ai închide fişierul Excel unde ai muncit pe brânci în ultimele 3 ore, ca să răspunzi unui prieten care te accesează pe mess. Sau ca şi cum te-ai ridica din patul răvăşit după o partidă prelungită de amor ca să-ţi torni ceva de băut şi să deschizi televizorul pentru emisiunea ta preferată.

Vei observa în jur că oamenii devin mai puţin preocupaţi de planul marial şi vor aspira mai degrabă pentru împărtăşirea ideilor. Ai o mai mare deschidere către prietenii tăi, eşti mai vorbăreaţă şi mai pusă pe distracţie.

Dacă până ieri distracţia însemna doar tu şi iubitul tău la o cină romantică sau închişi în confortabilul vostru dormitor, vei începe să simţi nevoia unei companii mai largi. Ieşirea la o terasă cu prietenii o să ţi se pară mai atrăgătoare! Apare mai multă veselie şi mai multă lejeritate în abordarea problemelor vieţii.

Intrarea Soarelui în Gemeni este, pentru toată lumea, nu numai pentru cei născuţi în această zodie, un pilej de bucurie şi de alungarea a stresului. Vei sabota uniforma corporaţionistă care impune alb, negru şi gri, în favoarea tinutelor colorate care anticipează vacanţa de vară.

Chiar dacă continui să munceşti şi să te procupe criza tot mai accentuată, o rază de speranţă, chiar nejustificată, te ajută să mergi mai departe sau măcar să faci caz de necaz. Vei simţi un impuls nou de a citi, de a învăţa şi n-ar fi exclus să te tenteze un curs prin corespondenţă.

Mediile de socializare, inclusiv cele virtuale, vor căpăta o importanţă sporită. Dacă până mai ieri pierdeai 3 ore pe Facebook, ai mare grijă! De azi înainte sa-ar putea să pierzi dublu! Aşa că un sfat pertinet este acela de a nu te dispersa. Gemenii sunt împrăştiaţi. Energia lor te poate disipa în multe direcţii. Foarte interesant… dar să nu-ţi diminueze din productivitate!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!