VIVA LA VIDA! a fost despre frumusețea diversității

Ediția de anul acesta a evenimentului VIVA! Party a avut loc în 2 iunie, la Clubul Diplomatic din București. Tema petrecerii a fost VIVA LA VIDA!, care descrie sentimentul de bucurie pe care îl trăim de la începerea verii. Pentru că, odată cu aceasta, s-au reluat și evenimentele care ne-au lipsit atât de mult, unde oamenii au din nou prilejul să se întâlnească și să petreacă împreună momente speciale.

În cadrul petrecerii, la care au luat parte o mulțime de, vedete, jurnaliști și parteneri ai revistei, brandul IQOS s-a remarcat prin mesajul transmis de culorile noului dispozitiv We Edition IQOS 3 DUO, inspirat și dedicat comunității create în jurul dispozitivului.

VIVA LA VIDA! a fost despre frumusețea diversității

Suntem diferiți. Suntem împreună. Cu IQOS. este un mesaj de încredere și de apreciere adresat celor care fac parte dintr-o comunitate care a ales altfel. A ales să contribuie la construirea unui viitor fără fum.

Culorile dispozitivului We Edition IQOS 3 DUO scot în evidență frumusețea diversității. Fiecare dintre cele patru culori, Serene Blue, Proud Purple, Joyful Yellow, Celebratory Orange, reprezintă un simbol care definește universul IQOS, în care unitatea, progresul, apartenența și unicitatea sunt elemente fundamentale.

De altfel, și dress code-ul petrecerii a fost colours in your eyes, astfel că mesajul și identitatea campaniei We Edition, dedicată primului dispozitiv IQOS în ediție limitată din acest an, s-a potrivit perfect conceptului general al evenimentului.  

VIVA LA VIDA! a fost despre frumusețea diversității
© FotografulTAU

Pentru a pune în lumină frumusețea și unicitatea fiecăruia dintre invitați, într-o manieră care să apropie oamenii de tehnologie, IQOS a invitat participanții să imortalizeze momentele speciale de la petrecere printr-un video în slow motion, cu ajutorul unui braț robotic spectaculos.

We Moments înseamnă, de fapt, bucuria de a fi împreună și de a trăi momente unice, care vor rămâne cu noi pentru mult timp. Este un îndemn spre a fi deschiși spre ceilalți, pe care să-i apreciem și să-i respectăm așa cum sunt, dar și deschiși la experiențe noi, care ne îmbogățesc și ne fac unică  personalitatea.

We Edition IQOS 3 DUO este prima ediție limitată lansată de IQOS în 2022 și cea de-a șasea de pe piața din România. Dispozitivul și accesoriile pot fi achiziționate din magazinele IQOS, precum și online, pe IQOS.ro.

VIVA LA VIDA! a fost despre frumusețea diversității
© FotografulTAU

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!