Unde să mergi atunci când ai nevoie de un cabinet stomatologic non stop în București?

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești cu o durere puternică de măsea fix în mijlocul nopții? Sau să ai nevoie de un tratament profesional de albire a dinților imediat, pentru un eveniment important, și să nu ai la cine să apelezi?

Dacă ești din București, pentru oricare din problemele de mai sus, dar și multe alte probleme stomatologice, poți să mergi la Dr. Goodie, un cabinet stomatologic non stop, cu o echipă de profesioniști de primă clasă.

Dr. Goodie este un cabinet stomatologic foarte modern amenajat, cu aparatură medicală de ultimă generație și medici de excepție. Doctorul Chirurg-Stomatolog Deacu Adrian de exemplu, oferă o gamă completă de tratamente dentare și are o experiență de peste 18 ani în domeniul său de activitate, iar el nu este singurul membru deosebit de capabil al acestei echipe de excepție.

De asemenea, drgoodie.ro oferă și o gamă foarte variată de tratamente stomatologice, fiind astfel alegerea ideală pentru orice pacient care are o problemă legată de dantura sa, indiferent de natura acesteia.

Tratamentele de care poți beneficia în cadrul cabinetului stomatologic Dr. Goodie variază de la stomatologie preventivă sau stomatologie specializată și până la soluții cosmetice, ca de exemplu albirea dinților prin procedee medicale stomatologice speciale.

Concret, specializările medicilor stomatologi de la Dr. Goodie sunt următoarele:

  • implantologie
  • chirurgie
  • fațete dentare
  • endodinție
  • protetică
  • estetică dentară
  • paradontologie
  • odontoterapie

În cadrul acestui cabinet sunt așteptați cu bucurie pacienți de toate vârstele, indiferent de cât de grave sunt problemele lor medicale sau experiența pe care o au cu tratamentele stomatologice. Cu alte cuvinte, nu numai adulții, ci și copii pot obține în cadrul acestui cabinet un zâmbet frumos și sănătos. 

Un cabinet stomatologic unde experiența pacienților este pe primul loc după calitatea tratementelor

Pentru medicii stomatologi din cadrul cabinetului stomatologic Dr. Goodie nimic nu este mai important decât să-și facă bine meseria și să ofere pacienților lor tratamente de cea mai bună calitate. Dar pe lângă aceste lucruri, pentru ei contează enorm și părerea pacienților despre experiența trăită în timpul tratamentelor.

Medicii stomatologi din cabinetul Dr. Goodie consideră că un pacient fericit devine un pacient sănătos și de aceea ei fac tot posibilul nu doar pentru a se ridica la nivelul așteptărilor pacienților lor, ci și pentru a le depăși.

Există două tipuri de pacienți care apelează la cabinetul stomatologic Dr. Goodie. Pe de-o parte sunt pacienții vechi și loiali, care au ajuns la acest cabinet prin recomandări sau pe cont propriu, după ce au cercetat cu atenție piața și pe de altă parte pacienții care au nevoie de un cabinet stomatologic deschis non stop pentru un tratament dentar urgent. Dar în final și aceștia din urmă se transformă în clienți fideli, care se întorc aici ori de câte ori se confruntă cu câte o problemă de ordin stomatologic.

Se spune că dantura este cea mai importantă carte de vizită pe care o ai și de aceea ar trebui să privești întreținerea ei ca pe o investiție pe termen lung. O dantură frumoasă nu numai că te ajută să te hrănești sănătos și să pronunți cuvintele clar, dar îți oferă și o stare bună de spirit atunci când știi că poți să arăți tuturor, nestingherit, zâmbetul tău alb și frumos.

O dantură impecabilă îți deschide multe uși și de aceea trebuie îngrijită ca un bun de preț.

Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt destul de costisitoare, mulți evită tratamentele stomatologice și de teama durerii sau a unui alt tip de experiență neplăcută. Însă astfel de probleme dispar imediat atunci când apelezi la un cabinet stomatologic de top precum Dr. Goodie. 

Poți să arunci o privire pe website-ul Dr. Goodie și vei observa imediat o mulțime de testimoniale din partea multor pacienți foarte mulțumiți de experiența avută în cabinet. Însă cel mai bine este să te convingi pe cont propriu, așa că data viitoare când ai nevoie de un medic stomatolog cu experiență sau un cabinet deschis la orice oră din zi și din noapte, fă-ți o programare la Dr. Goodie!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!