Unde mergi în august în Bulgaria? Iată cele mai bune pachete turistice de la Hello Holidays

Luna august se apropie cu pași repezi și este ultima șansă de anul acesta pentru a te bucura de soarele arzător al verii. Dacă vrei să petreci o vacanță de vis, recomandarea noastră este să alegi Bulgaria. În continuare, îți vom prezenta trei sejururi Bulgaria 2022, cu plecare în luna august, de la Hello Holidays. Dacă îți vor plăcea, le poți rezerva direct pe site-ul agenției. 

Începem prin a-ți recomanda stațiunea Albena. Aceasta este consideră ,,cea mai verde stațiune din Bulgaria”, câștigând premiul Green Oscar pentru contribuțiile aduse mediului înconjurător prin investițiile în energii reutilizabile, reciclare și utilzarea inteligentă a resurselor. În Albena vin anual sute de mii de turiști din toată Europa și chiar și din lume, stațiunea fiind renumită pentru hotelurile primitoare, nisip fin și auriu, plaje nesfârșite, intrarea lină în mare și aerul foarte curat. Este locul ideal pentru toți turiștii, indiferent de vârsta. 


Astfel, dacă vrei să vizitezi Albena, îți recomandăm un Sejur de 4 nopți cu autocarul, la Flamingo Grand Hotel&SPA, de 5 stele. Pachetul turistic include cele 4 nopți de cazare, demipensiune, asistențp turistică și bineînțeles, transportul cu autocarul. Pachetul are un preț excelent, așa că îți recomandăm să profiți cât mai curând de această ofertă. 

Cine nu a auzit de Sunny Beach? Este cea mai mare stațiune de pe litoralul bulgăresc și se bucură de nu mai puțin de 8 km de plajă. Locația este superbă, stațiunea fiind situată într-un mic golf natural, înconjurat de munții Balcani. Sunny Beach este fermecătoare datorită cadrului natural și datorită faptului că aici se poate distra și relaxa oricine, fiind regăsite oferte pentru orice buzunar și pentru orice preferință. Trebuie să știi că unele plante din această parte a litoralului bulgăresc sunt incluse în Cartea Roșie. Stațiunea este liniștită, deoarece se află departe de șosea sau marile orașe ale Bulgariei. Plaja stațiunii a fost distinsă cu Blue Flag încă din anul 1996. La Hello Holidays găsești numeroase sejururi Bulgaria 2022 pentru această destinație. 

Recomandarea noastră pentru câteva zile de vis, petrecute în Sunny Beach este un Sejur de 3 nopți cu autocarul, la Bohemi Hotel. Pachetul turistic include cazare cu mic dejun, asistență turistică și transport cu autocarul. 

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și stațiunea Sveti Vlas, situată la poalele munților Stara Planina, la doar 3 km de Sunny Beach. Este o stațiune micuță și liniștită, perfectă pentru cei care își doresc să petreacă o vacanță romantică sau pentru familiile care își doresc o vacanță ferită de aglomerația marilor stațiuni. 

Îți recomandăm un sejur în Sveti Vlas, de 3 nopți, cu autocarul, la Garden of Eden, un complex de 5 stele de care cu siguranță te vei îndrăgosti. Oferta turistică include transport cu autocarul, mic dejun, cele 3 nopți de cazare și asistență turistică. 

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre de pachete turistice pentru luna august, în Bulgaria. Dacă vrei să rezervi vreunul, intră pe site-ul Hello Holidays! 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!