Un teambuilding la munte, o oportunitate… unică să îți transformi colegii în prieteni!

Un teambuilding se poate desfășura în mai multe locuri, pornind de la birourile în care angajații lucrează zi de zi și ajungând la diferite spații urbane, cu caracteristici potrivite activităților ce urmează să aibă loc. Însă cele mai apreciate experiențe sunt, în mod categoric, cele al căror cadru de desfășurare este muntele sau marea.

Angajații savurează din plin un teambuilding la munte, iar starea de spirit pozitivă care însoțește această experiență garantează succesul ei. În consecință, echipa Brightway® oferă mai multe variante de training care se pot desfășura în Carpați, spre beneficiul fiecărui participant și al companiei în ansamblu.

Team Spirit – teambuilding la munte, cu jocuri interactive

Programul se bazează pe organizarea simultană a mai multor jocuri de echipă, bine alese pentru atingerea obiectivelor stabilite. În funcție de mărimea grupului, sunt organizate în mod simultan minimum 2 și maximum 10 astfel de jocuri, prin intermediul cărora participanții își testează simțurile, abilitățile de comunicare, răbdarea, încrederea sau capacitatea de a prelua comenzi. 

Echipa este stimulată și colegii ajung să lucreze mai bine împreună, înțelegând faptul că un grup sudat, caracterizat de încredere reciprocă și bună comunicare, va însemna mereu mai mult decât suma membrilor săi individuali. Atunci când vine vorba despre spiritul de echipă și efectele sale, 1 + 1 = 100 devine un calcul corect!

Un astfel de teambuilding la munte reprezintă o experiență inedită, care îi provoacă pe toți membrii echipei să descopere propriul potențial, să-și folosească resursele și să se conecteze cu ceilalți. Iată care sunt cele mai importante beneficii ale diferitelor activități:

Un teambuilding la munte, o oportunitate... unică să îți transformi colegii în prieteni!
teambuilding la munte

• încrederea în colegi este întărită tocmai ca urmare a faptului că mai întâi este testată, prin intermediul unor provocări;

• distracția împreună permite construirea unor amintiri unice cu colegii;

• sunt conștientizate și apoi rezolvate principalele blocaje de comunicare;

• este utilizat un set de instrumente de comunicare cu impact direct asupra sinergiei și rezultatelor ce vor fi obținute de echipă, pe termen lung;

• trainerii vor susține participanții în formularea unor concluzii și în explicarea comportamentelor. 

Teambuilding la munte cu improvizație și gândire creativă

Activitățile se desfășoară sub forma unui atelier-antrenament, cu jocuri de improvizație și exerciții de stimulare a intuiției, spontaneității și creativității în exprimarea interpersonală. 

Accentul este pus pe exerciții non-verbale de oglindire, pe exerciții de luare în stăpânire a spațiului, pentru eliminarea tracului și a blocajelor, sau pe practici distractive și, în același timp, utile, precum încercarea de comercializare a unui produs folosind o limbă inventată. 

Participanții se aleg cu un set de instrumente de gândire creativă care vor putea fi aplicate atât în proiectele individuale, cât și în cele desfășurate în cadrul echipei. De asemenea, se vor familiariza cu o strategie de valorificare a creativității, în funcție de stilul de gândire adoptat.

Diploma de participare eliberată de una dintre cele mai apreciate companii de training de pe piață confirmă parcurgerea programului de improvizație și gândire creativă, precum și nivelul de cunoștințe dobândit.

Un teambuilding la munte aduce în același timp distracție și învățăminte utile, dobândite într-un cadru natural superb. Transformă-ți colegii în prieteni și bucurați-vă împreună de măreția naturii!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!