Un magazin online recomandat de foarte multe personalități!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 09:38

Maria Dragomiroiu, Liviu Vârciu, Gheorghe Turda, Ianna Novac, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Nico, Diana Dumitrescu, Anne, Anca Sina Serea, Andreea Bănică, Cleopatra Stratan, Bella Santiago, AnaMaria Prodan Reghecampf, Lavinia Pârva sunt doar câteva personalități care recomandă produsele fabricate și comercializate de către magazinul online CumparaMisim.ro. Este vorba despre produse de foarte bună calitate fabricate în România!

Persoanele care doresc astfel de produse au în acest moment ocazia să le achiziționeze la prețuri foarte mici, deoarece există o foarte amplă campanie de reduceri.

Un magazin online recomandat de foarte multe personalități!

Pijama Luxury 2 piese din Satin Negru și Verde Olive cu inserții de dantelă Chantilly este un produs realizat în atelierul propriu al acestui producător și se află, de asemenea, la reducere. Prețul inițial a fost de 220 de lei, în acest moment produsul putând să fie achiziționat la doar 75 de lei.

Pijamaua este confecționată din satin, setul este format dintr-un maieu frumos și o pereche de pantaloni scurți. Este foarte plăcut la atingere și moale. Se poate spăla manual sau la mașina de spălat. la o temperatură mai mică de 30 de grade.

Compoziția materialului este 95% poliester și 5% elastan. Nu trebuie apropiat de înălbitori sau alte tipuri de substanțe care pot decolora materialul. Există posibilitatea ca nuanțele să fie puțin diferite în pozele de prezentare postate pe site. Dacă produsul nu este pe placul dumneavoastră, acesta poate fi returnat conform condițiilor stabilite de producător, pe care este bine să le citiți din timp și cu atenție.

Exact același model de pijamale dama sunt disponibile în mai multe mărimi și culori foarte atrăgătoare.

Un magazin online recomandat de foarte multe personalități!

Halat din satin Aqua Green este un alt produs elegant pe care îl puteți achiziționa la un preț de doar 50 de lei. Este foarte moale și mătăsos, satinul este de bună calitate și are în compoziție poliester 100%. Un halat scurt pentru casă, ușor de purtat. Pune foarte bine în evidență silueta. Puteți achiziționa și un set de pijamale de aceeași culoare confecționate din același material.

Mai există foarte multe modele de pijamale de satin foarte frumoase în oferta acestui magazin. Pot avea și pantaloni lungi sau pot fi modele cu pantaloni scurți de pijama. Chiar dacă sezonul de vară este la final, ele pot fi purtate într-o locuință călduroasă sau pentru seri romantice.

Pot reprezenta și un foarte elegant cadou pentru persoana iubită, pentru prietenă, soră sau o altă rudă.   

Alte categorii de produse cu prețuri foarte bune

Un magazin online recomandat de foarte multe personalități!

Foarte tentante sunt și ofertele de reduceri pentru lenjeriile de pat. Sunt confecționate din materiale de foarte bună calitate, finet și bumbac 100%. Imprimeurile sunt vesele și nu se decolorează. Există lenjerii de pat foarte vesele la prețuri reduse și pentru copii.

La toate aceste tipuri de produse mai trebuie să adăugați și următoarele categorii: fețe de masă, prosoape, cuverturi, pături, fețe de pernă, încălțăminte, ochelari de soare, lenjerii de pat pentru 1 persoană, ceasuri, broșe brățări, lenjerii de pat cu Moș Crăciun, etc.

Analizați acum ofertele 1+1 GRATIS, ofertele TRIO, outlet-urile, pachet promo complet și oferta Duo finet!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!