TREI idei despre cum să îți amenajezi locuința în funcție de ultimele tendințe ale anului 2022

Redescoperirea și reinventarea par ar fi cele două cuvinte care definesc 2022 din punct de vedere al designului interior, spun experții. Vei descoperi noile tendințe și noile moduri de a-ți amenaja casa. Desigur, tendințele vin, se transformă și pleacă, dar poți găsi aici lucruri pe care le poți simți potrivite și le poți implementa în casa ta pentru a o face mai ‘‘acasă’’.

Iată cele mai interesante trei tendințe în ceea ce privește designul interior pe care le poți lua în considerare data viitoare când vrei să renovezi:O CASĂ – O CĂLĂTORIE

Sigur îți amintești din excursii că în vechile palate sau case boierești existau săli cu denumiri de țări sau culturi. Numele acestora veneau din culturile din care erau inspirate sau aduse obiectele de design. Iată că după sute de ani acest trend a revenit și este mult mai accesibil.  Dacă îți dorești ca locuința ta să fie precum Terra și să faci o călătorie dintr-o cameră în alta, poți apela la un specialist care să te ajute. Este foarte important ca aceste lucruri să fie făcute cu un simț al detaliilor foarte dezvoltat. În caz contrar, ar putea deveni un loc obositor de privit și plin cu lucruri inutile.
Pentru o astfel de decizie trebuie să îți iei destul timp, să analizezi resursele tale și să fii foarte clar și specific legat de ce îți dorești. Dacă nu, vei scoate mulți bani din buzunare, vei aștepta mult timp și va ajunge să nu îți placă ceea ce a ieșit.

SUSTENABILITATEA – AJUTĂ MEDIUL ECONOMISIND

Sustenabilitatea a început să fie o problemă și o soluție deopotrivă în sfera de design interior. Experții susțin că în momentul în care vrei să achiziționezi ceva pentru casa ta trebuie să fii atent la durata de viață a obiectului și dacă merită cu adevărat investiția.
Câteva variante la care poți recurge pentru a aduce sustenabilitatea în locuința ta sunt: cumpărarea de piese de design sau mobilier second hand, să repari obiecte vechi sau să faci schimburi de obiecte cu alte persoane.
Acest tip de amenajare vine în ajutorul tuturor pentru că reparația, schimbul sau refolosirea poate avea costuri minime spre 0 și impact major pentru designul casei tale.

TREI idei despre cum să îți amenajezi locuința în funcție de ultimele tendințe ale anului 2022FLORILE – ORNAMENTUL UNIVERSAL

Detaliile care contează stau în flori și plante anul acesta. Sunt la mare căutare băile în stil tropical pline cu plante, birourile verzi sau bucătăriile cu flori decorative. Plantele sunt, totuși, destul de pretențioase și greu de întreținut. Dacă vrei plante pentru locuința ta pe care să le schimbi periodic, poți apela la Californiaflowers.ro și serviciul lor de livrare flori în București, serviciu extrem de practic și rapid!
Pe lângă aspectul pe care florile îl dau unei încăperi, acestea ajută și la sănătatea ta. Ele te vor ajuta în lupta cu stresul, îți vor purifica aerul și te vor face mai productiv.  Plantele sunt o modalitatea de a schimba designul casei tale încet, dar sigur și nu cu foarte mulți bani cheltuiți.

Așadar, poți găsi un mod de a aduce un nou suflu locuinței tale în funcție de bugetul și timpul pe care vrei să le investești.

Sursa foto: Unsplash.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!