Tratamente de întinerire cu acid hialuronic

De Unica.ro, pe

Tratamentul cu acid hialuronic reprezintă unul dintre cele mai populare tehnici solicitate de către femeile din întreaga lume.

Cu un efect imediat, acidul hialuronic injectat la nivelul ridurilor de expresie oferă tenului un aspect luminos, spectaculos, în absența unui disconfort notabil sau a durerii.

Ce este acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în organismul uman, fiind responsabilă cu menținerea hidratării țesuturilor. Cu toții știm că hidratarea reprezintă un element cheie în regenerarea celulară, de aceea acidul hialuronic este esențial în obținerea unui aspect fresh și tânăr.

Umplerea ridurilor cu acid hialuronic

Umplerea ridurilor de expresie sau a ridurilor fumătorului (din zona buzelor) este una dintre tehnicile des realizate în cabinetele de estetică. Popularitatea acestei proceduri vine în primul rând de la eficiența în obținerea rezultatului dorit de către femei și nu în ultimul rând de ușurința cu care se realizează.

Cum este administrat acidul hialuronic în tratamentele anti-ageing

Acidul hialuronic este injectat la nivelul zonei în care se dorește umplerea ridurilor, pe calea unui ac foarte fin, atraumatic, special conceput pentru astfel de proceduri.

Înainte de injectarea propriu-zisă, este aplicată o cremă cu efect anestezic, pentru diminuarea pe cât posibil a disconfortului din timpul procedurii. Rezultatele așteptate sunt discutate în prealabil cu medicul care efectuează procedura, astfel încât rezultatul final să fie cel dorit de către pacientă.

Alte aplicații ale injectării acidului hialuronic

Acidul hialuronic injectat la nivelul ridurilor de expresie nu este singura aplicație utilizată în tratamentele de estetică facială. De exemplu, această procedură poate fi indicată în cazul ridurilor nazogeniene (șanțurile create între nas și gură), umplerea cearcănelor, ridurile de expresie de la nivelul frunții și de sub buza inferioară, în refacerea volumului facial (pomeți, obraji, bărbie, linia maxilarului), etc.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor este de departe o tendință extrem de solicitată atât de către femeile tinere cât și de femeile cu vârsta de peste 45 de ani. Scopul acestei proceduri este de a obține un aspect estetic printr-un efect de umplere a buzelor, de remodelare și definire a conturului buzelor, căpătând totodată și un aspect neted și hidratat al pielii.

Acidul hialuronic reprezintă soluția ideală pentru umplerea dermică a ridurilor și de volumizarea a buzelor sau a diverselor porțiuni ale feței, oferind pielii un aspect hidratat, întinerit și luminos. Acesta există în clinicile de înfrumusețare sub formă de geluri injectabile sau fillere care refac instantaneu textura și volumul dermic.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!