Totul despre bijuteriile Copacul Vieții

Ideile și modelele din spatele bijuteriilor frumoase și simbolice cunoscute sub numele de colierul Copacul Vieții și cerceii cu simbolul Copacul Vieții sunt venerate de mii de ani. Vechii egipteni, asirieni și perși au avut toți o reverență pentru imaginile arborilor. Arborele Bodhi în tradiția budistă este, de asemenea, asociat cu designul. Buddha a câștigat iluminarea și înțelepciunea din acest copac, pe care apoi l-a împărtășit cu adepții săi și cu alte ființe umane. Motivul Arborele Vieții, denumit în mod obișnuit Arborele Celtic al Vieții sau Crann Bethadh, este o parte importantă a culturii celtice. Imaginea puternică și captivantă este a unui copac viu, care se extinde într-un cerc complet către univers în timp ce este închis. Este un simbol atemporal, reprezentat de bijuterii care prezintă arborele vieții, toate aspectele creației sunt legate printr-un pod care leagă cerul și pământul.

Reprezintă interdependența noastră și vitalitatea superioară. Energia pământului pozitivă este o sursă de inspirație, speranță și pace. O amuletă reprezentând cele patru elemente pentru viață și regenerare. Unele obiceiuri sunt influențate de interpretări mai literale ale pomului vieții coliere și cercei: rădăcinile reprezintă credințe prețioase, trunchiurile reprezintă valori fundamentale, iar ramurile reprezintă înțelepciunea, extinzându-se și răspândindu-se în întreaga lume.

Versiunea contemporană a colierului și cerceilor Arborele vieții. Datorită istoriei sale lungi, colierele și cerceii cu simbolul Copacul Vieții nu sunt nici purtați, nici prea obișnuiți. Cu toate acestea, modelele de astăzi vin într-o varietate de expresii și stiluri. Iată câteva exemple. Acest pandantiv cu copacul vieții are un design organic cu frunze care exprimă măreția și frumusețea naturală. Fără un cerc închis, dă o impresie minunată de creștere și abundență, de parcă copacul și frumusețea pe care o reprezintă sunt copleșitoare. Acestea sunt o modalitate dulce de a vă onora latura spirituală, în timp ce vă referiți subtil la puterea uimitoare a simbolului.

 Îți plac bijuteriile din pomul vieții?

Colierele și cerceii cu simbolul Arborele Vieții sunt foarte apreciați, deoarece reprezintă multe calități minunate, inclusiv cunoașterea, înțelepciunea, perspicacitatea, concentrarea, măreția și multe altele. Sunt o alegere populară pentru cadouri pentru zilele de naștere ale femeilor, aniversări și alte ocazii speciale. Dacă vă place frumusețea clasică și stilurile tradiționale de bijuterii, atunci ar trebui să cercetați singuri diversele posibilități de bijuterii din arborele vieții. Opal oferă o varietate de stiluri, alege un cadou pentru femeia specială din viața ta sau un cadou pe care îl vei iubi.

Interpretarea simbolului arborelui vieții variază, dar este utilizat pe scară largă atât în ​​civilizațiile contemporane, cât și în cele istorice. În multe civilizații diferite, se înțelege că reprezintă nemurirea și viața nesfârșită. De asemenea, înseamnă iluminare, înțelepciune și cunoaștere. Se crede că acesta este un salcâm din Egiptul antic, care deține cunoștințele despre viață și moarte. Există mai multe povești ca această care fac aluzie la Arborele Vieții și la continuitatea lui de-a lungul timpului. Religia, știința, mitologia și filozofia folosesc toate conceptul de arbore al vieții. Arborele Bodhi este locul unde Buddha a atins iluminarea și este reprezentat de acest simbol în budism, în timp ce Proverbele îl asociază cu înțelepciunea. Unele articole de bijuterii simbolice esențiale sunt atemporale, deși modă se schimbă constant cu noile tendințe și modele.

Condiții de purtare a brățării simbol Arborele Vieții

Sigla Arborele Vieții vă reamintește să vă concentrați, să fiți conștient de mediul înconjurător și să fiți într-o stare de atenție sau meditație. De asemenea, vei descoperi prin ea puterea și stabilitatea. O brățară simplă cu arborele vieții te va inspira și te va motiva. De asemenea, reprezintă posibilități infinite și succes în viața ta, deoarece atât rădăcinile, cât și ramurile sale dau roade. Este o tendință care nu dispare niciodată și servește ca un memento constant pentru a fi mai bun și a te educa.

Cele mai importante și frumoase piese de bijuterii realizează bijuterii cercei lungi și brățări de sârmă reglabile și  se străduiește să vă ofere în mod continuu calitate. Aceste brățări reprezintă multe lucruri, inclusiv protecție. Lăsați această brățară să fie o amintire constantă a numeroaselor voastre binecuvântări. Mărgele de sticlă verde strălucitoare, farmecul copac deschis și farmecul cu cuvinte importante precum adevăr, dragoste, și viață sunt toate incluse pe această brățară. Pandantivul cu copac gravat complex al acestei brățări servește ca un memento pentru a prețui fiecare pas al vieții. Stilul, interesele și chiar personalitatea unei persoane pot fi dezvăluite prin bijuterii.

Totul despre bijuteriile Copacul Vieții

Referitor la semnificații, descrierea Copacului Vieții

Un simbol mistic folosit în iudaism, care este o ramură a viziunii cabalistice asupra lumii a tradiției intelectuale evreiești, este arborele vieții. Rabinul mistic evreu medieval a dezvoltat ideea arborelui vieții modern folosind cunoștințele trecute ca fundație pentru a aborda probleme religioase și filozofice.

Elementele care alcătuiesc arborele vieții. Cele 10 sfere ale pomului vieții sunt de obicei înțelese ca reprezentând cele zece fețe ale lui Dumnezeu. Bărbatul este reprezentat în stânga, femeia în dreapta, iar co-zona este reprezentată în mijloc de cei doi. Se crede că fiecare cerc are un arhanghel care îi protejează și îi dirijează pe membrii săi.

Explicația arborelui vieții. Erau numeroși copaci în grădina Edenului când Dumnezeu a creat-o pentru prima dată, dându-i viață. Dumnezeu i-a dat lui Adam și Evei domnie liberă să mănânce din fructele pomilor cunoașterii binelui și răului, dar le-a interzis să facă acest lucru. Munca de re-creare este o parte din lucrarea de mântuire a Creatorului de astăzi. Pentru a lăsa binele în seama lumii, el dorește să îndepărteze răul din sufletele oamenilor.

Referitor la cauze. Arborele vieții reprezintă armonia în familie. S-ar putea să primiți un inel al pomului vieții pentru a vă binecuvânta familia și frumusețea dacă visul tău este să ai o familie fericită.

Arborele vieții reprezintă starea de bine. O viață bună va genera energie nouă în fiecare zi. În multe culturi, arborele vieții reprezintă corpul nemuritor. Arborele vieții vă poate oferi o speranță reînnoită și puterea de voință de a continua chiar și în fața adversității precum boală sau chiar moarte.

Arborele vieții îți oferă respect vieții tale. Arborele vieții va da fructe, are rădăcini adânci și semințe fertile care fac bijuterii ideale pentru a purta dacă doriți mai multă mulțime, bani și succes. Indiferent ce îți dorești, atâta timp cât îl porți în mod constant, copacul vieții îți poate oferi o semnificație semnificativă.

Bijuterii Arborele Vieții

De la începuturile omenirii, numeroase civilizații au folosit Arborele Vieții ca simbol universal. Ea reprezintă interdependența tuturor viețuitoarelor și regulă fundamentală a existenței. Copacul este o emblemă puternică și veche, ale cărei ramuri se întind în mitologie și timp. Toate viețuitoarele primesc beneficii din Arborele Vieții, care, de asemenea, leagă toate sufletele și ne oferă protecție sub acoperirea lui. Arborele vieții este o poveste în timp util care a devenit neintenționat o legendă în multe civilizații diferite. Dezvăluie cât de interconectați suntem cu toții în realitate, de la Grădina Edenului până la nisipurile uscate ale Mesopotamiei antice.

Acest semn legendar, care și-a luat reperul din peisajele maiestuoase ale Scoției, a servit drept inspirație pentru o mare varietate de bijuterii atrăgătoare. Găsiți-vă preferatele răsfoind selecția de bijuterii elegante din Arborele Vieții. În cel mai frumos mod, colierul cu simbolul Copacul Vieții aduce un omagiu designului tradițional celtic. Indiferent dacă este vorba despre pandantive, brățări, cercei sau diferite bijuterii Copacul Vieții, fiecare piesă este o capodoperă vizuală uluitoare.

Modele de bijuterii care combină perfect elementele tradiționale și modern. Linia de bijuterii Copacul Vieții pune o întorsătură modernă designului celtic clasic într-un efort de a inspira următoarea generație să continue folclorul și obiceiurile antice celtice. Purtarea acestei embleme aproape de piele este abordarea ideală pentru a face acest lucru. În cel mai rafinat mod, este o reamintire minunată a interdependenței tuturor ființelor vii. În timp ce Arborele Vieții a avut, fără îndoială, întotdeauna o semnificație specifică, înțelegerea de astăzi a necesității de protecție a mediului îi conferă o relevanță deosebită.

Modele care sunt distinctive și au un atractiv greu de ratat

Pe lângă faptul că are o semnificație specifică astăzi, Arborele Vieții este un simbol minunat care inspiră uimire. Este greu de trecut cu vederea această emblemă care denotă o frumusețe nesfârșită cu imaginea maiestuosului Arbor care își extinde ramurile, care se împletesc cu grație unele cu altele. Bijuteriile cu simbolul Copacul Vieții remarcă amestecul ideal între rafinament și boemie. Puțini sunt conștienți de semnificația spirituală pe care o are tema sfântă, dar mulți sunt captivați de design datorită simplității sale șic.

De unde a venit pomul vieții?

Povești vechi de mii de ani, folclor, mituri și legende menționează pomul vieții. Este semnificativ să ne amintim că nicio cultură sau set de credințe nu poate pretinde proprietatea exclusivă a arborelui vieții, deoarece acesta face parte din aproape fiecare civilizație majoră de pe pământ.

Ce semnificație are arborele vieții în multe culturi?

Având în vedere caracterul omniprezent, s-ar putea să nu fie o mare surpriză faptul că sensul arborelui vieții nu este bine înțeles. Arborele vieții, de exemplu, a servit ca metaforă pentru seria de evenimente care au dus la crearea cosmosului în Egiptul antic. Diverse elemente ale arborelui vieții au ajuns să reprezinte structura, procedura și procesul de creație.

Există referiri la arborele vieții în toată America de Nord, Orientul Mijlociu, islam, hinduism și alte religii. În timp ce semnificația sa specifică în diferite culturi variază, de obicei are ceva de-a face cu viața, bunătatea, nemurirea sau fertilitatea. Bijuteriile din pomul vieții pot reprezenta viața însăși pentru unii oameni, deoarece copacii ne oferă nu doar fructe, fructe de pădure, nuci și flori, ci și oxigenul pe care îl respirăm. Bijuteriile sunt o portretizare directă a copacilor înșiși.

Înțelegi semnificația arborelui vieții?

Îți place pur și simplu aspectul său unic? Oricare ar fi motivația dumneavoastră, asigurați-vă că răsfoiți selecția largă de bijuterii rafinate din arborele vieții, astfel încât să puteți aduce o bucată de pădure cu dumneavoastră oriunde ați merge.

Semnificația colierului Arborele Vieții în diferite culturi

 Luați în considerare achiziționarea unui colier Arborele vieții dacă sunteți în căutarea unor bijuterii motivaționale și simbolice. Un simbol antic cu conexiuni cu religia și metafizică, arborele vieții poate fi găsit în folclorul multor națiuni diferite. Arborele vieții este un motiv comun pentru bijuteriile de modă, spirituale și simbolice în zilele noastre.

Totul despre bijuteriile Copacul Vieții

Bijuterii și simbolism Arborele vieții. Un simbol vechi care a fost folosit de diverse civilizații și credințe de milenii este pomul vieții. Ea reprezintă înțelepciunea, cunoașterea și interdependența întregii vieți. Există multe reprezentări diferite ale arborelui vieții în bijuterii și opere de artă antice, iar aceste dovezi acoperă o gamă geografică largă.Arborele vieții și conectarea universului. Într-un fel, arborele vieții servește că o linie de trecere umană, unind indivizi din diferite civilizații. Arborele vieții a servit că simbol al unei porți care leagă un tărâm al existenței de altul în multe societăți antice. Aceste civilizații au folosit iconografia grafică a copacului pentru a defini mai clar contururile lumii lor așa cum au înțeles-o, fie că era vorba de moarte și viață sau material și spiritual. Mitologia egipteană și bijuterii. Zeitatea Osiris, care era, de asemenea, legată de fertilitate și moarte, a fost văzută de egiptenii antici că având o relație cu arborele vieții. Pandantivele egiptene moderne pentru arborele vieții descriu adesea un copac cu ramuri orientate în sus sau rădăcini care se întind în pământ. Osiris și arborele vieții sunt prezentate în anumite desene.

Ei au perceput trunchiul că fiind centrul cosmosului, cu rădăcini care se extindeau în mormânt și ramurile ajungând deasupra.

Bijuterii și mitologie celtică

Poporul celtic credea anterior că arborele vieții reprezintă întreaga viață. Rădăcinile ei s-au întins în lumea interlopă, trunchiul i s-a întins pe pământ, iar ramurile sale s-au întins în sus, spre ceruri. Druizii celtici susțineau că arborele a servit drept portal de comunicare între zei și oameni, permițându-le să converseze cu indivizi din tărâmul spiritelor.

Pandantivele moderne din arborele vieții celtice sunt bijuterii obișnuite, care includ gravuri complicate ale copacilor cu o mulțime de frunze în sus, un trunchi larg și rădăcini puternice îngropate adânc în pământ.

Bijuterii și mitologie scandinavă

Această funcție a arborelui vieții este jucată de figura cheie Yggdrasil din mitologia nordică. Cele nouă tărâmuri ale universului sunt ținute împreună de ramurile și rădăcinile enormului copac de frasin mereu verde, cunoscut sub numele de Yggdrasil. Arborele vieții este o figură proeminentă în cultură nordică, deoarece se crede că, dacă s-ar lăsă și ar muri, universul în ansamblu ar pieri și el. La fel ca multe bijuterii din arborele vieții, modelele nordice moderne folosesc Yggdrasil cel mai frecvent că pandantive pentru coliere, deși ocazional sunt încorporate și în manșete din piele.

Bijuterii și folclor chinezesc

Mitologia chineză descrie un copac misterios al vieții care producea fructe doar o dată la trei mii de ani și se credea că conferă nemurirea oricui îl consumă. Mitologia piersicilor nemuririi este de obicei onorată cu o abundență de pomi fructiferi în modele de coliere care comemorează reprezentarea pomului vieții din folclorul chinez. Alte simboluri, inclusiv yin și yang, pot fi văzute și pe anumite pandantive.

Mituri despre creație și Arborele Vieții

Mitologia creației, care includea de obicei arborele vieții, a fost o altă metodă prin care culturile antice și-au modelat lumile spirituale prin intermediul discursului artistic. S-ar putea să nu fiți la fel de familiarizat cu celelalte interpretări spirituale ca și cu versiunea creștinismului despre povestea Grădinii Edenului. Referințe biblice creștine și bijuterii. Potrivit narațiunii iudeo-creștine, Grădina Edenului avea un pom al vieții. După ce primii doi oameni, Adam și Eva, consumă roadele din pomul cunoașterii binelui și răului.

Înainte că ei să consume din pomul vieții, care le-ar da viață veșnică, Dumnezeu îi aruncă din paradis. Bijuteriile creștine ale arborelui vieții se întind de la gravuri de bază ale unui copac cu rădăcini până la copaci cu frunziș bogat, cu fructe care ajung spre cer și rădăcinile săpate în sol, invocând un sentiment de groază și venerație pentru acest obiect sacru.

Bijuterii evreiești și învățături de Cabala

Pandantivele din arborele vieții din Cabala, care reprezintă armonie și bucurie, se bazează frecvent pe idei de geometrie sacră.

Baobab și bijuterii din Africa

Arborele de baobab, care a existat de generații în diverse națiuni africane, este uneori denumit „arborele vieții”. Se spune că baobabul a fost aruncat de zeitatea Thora din grădina sa a paradisului, unde a aterizat cu capul în jos și a înflorit, conform unei tradiții senegaleze. În zonă, bijuterii realizate din arbori de baobab sunt disponibile în mod obișnuit și comemorează rolul copacului ca „arborele vieții”. Gravuri simple ale arborilor de baobab apar pe modele de pandantiv, la fel ca și cele sofisticate care încorporează diamante.

Popularitatea colierelor cu copacii vieții

Datorită semnificației sale de-a lungul istoriei și acum, arborele vieții continuă să fie un simbol semnificativ. Arborele vieții a devenit un motiv popular de design de bijuterii datorită atractivității sale larg răspândite. Cele mai comune tipuri de bijuterii din arborele vieții sunt colierele și pandantivele. Modelele includ gravuri metalice ale copacilor, picturi pe rășină cu desene de copaci și sculpturi din metal cu aranjamente cu pietre prețioase. Alături de aurul galben și alb, mai multe piese sunt disponibile și în rășină, cosin, argint sterling și alte materiale.

Un simbol clasic

Datorită gamei largi de conexiuni culturale, bijuteriile cu pomul vieții vor continua, fără îndoială, să fie realizate mulți ani de acum înainte. Oricine poate aprecia o bijuterie din arborele vieții, indiferent de semnificația pe care o acordă motivului natural.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!