Top beneficii pe care le ai dacă alegi un aer condiționat cu tehnologie avansată

Sursa foto: https://buydaikin.ro/daikinb2c/daikinROB2C/ro_RO/Aer-condi%C8%9Bionat/TEHNOLOGIE-AVANSAT%C4%82/Unitate-interna-Rezidential-Ururu-Sarara/p/RlRYWjI1Tg==

Aparatul de aer condiționat se montează pe perete, îi dai drumul cu ajutorul telecomenzii și el începe să răcească încăperea. Ba chiar poate fi folosit și iarna sau toamna pentru încălzire. Ei bine, lucrurile nu mai stau chiar așa de câțiva ani, timp în care tehnologia a evoluat, iar capacitățile aparatelor de aer condiționat au crescut considerabil. Dacă n-ai aflat încă ce poate face un aparat de aer condiționat cu tehnologie avansată și ce beneficii îți poate aduce, citește rândurile următoare! 

Distribuție perfectă a aerului 

Acest beneficiu poate fi atribuit așa-numitului „efect Coandă”, cel care asigură atât distribuția perfectă a aerului în întreaga încăpere, dar și a temperaturii. În funcție de necesarul de răcire sau de încălzire al încăperii, aparatul selectează un modul de funcționare și folosește fantele pentru a direcționa aerul în jos sau în sus. 

Deoarece jetul de aer are două modele diferite de circulație, aparatul previne curenții deranjați din aer și creează astfel o temperatură mai stabilă și mai confortabilă în încăpere. 

Evident, temperatura constantă din încăpere este asigurată și de diverși senzori inteligenți care sunt special proiectați pentru a sesiza diferențele de temperatură de la nivelul pereților și podelei. 

Mai multă silențiozitate 

De multe ori aparatul de aer condiționat va fi montat în dormitor sau în birou, ambele zone în care ai nevoie de liniște. Grație ventilatoarelor din ce în ce mai performante, eficiența energetică nu mai sacrifică confortul și astfel zgomotul rămâne la un nivel deosebit de scăzut. 

Poți controla aparatul online și de la distanță 

Vrei să te bucuri de temperatura perfectă în locuință în momentul în care ajungi acasă sau peste 15 minute? În cazul în care preferi prima variantă, te vei bucura să descoperi că acum poți controla aparatul de aer condiționat inclusiv prin telefon, cu ajutorul internetului. 

Tot ce ai de făcut este să descarci aplicația și să conectezi aparatul cu ajutorul rețelei Wi-Fi. 

Din acel moment vei putea să ai acces la diverse funcții de climatizare chiar și de la distanță, vei putea folosi termostatul interactiv pentru a regla temperatura, dar și modul de lucru, vei putea seta diverse programe și vei putea chiar să monitorizezi consumul de energie. Controlul și monitorizarea funcțiilor aparatului sunt acum mult mai simple și la îndemână! 

Scapi de particulele de praf, dar și de impurități 

Dacă până acum aveai nevoie de două aparate, adică de un aer condiționat și de un filtru de aer, acum te poți bucura de ambele într-un singur produs! Cele mai noi aparate de aer condiționat au încorporate filtre deodorizante cu apatit de Titan. 

Cu ajutorul lor nu doar că te vei bucura de temperatura potrivită, ci vei putea și să scapi de până la 97% din mirosurile neplăcute și particulele de praf din aer. În funcție de model poți avea acces inclusiv la filtre purificatoare cu ioni de argint. 

Senzorii inteligenți te protejează pe tine, dar și buzunarul tău

Am vorbit deja despre senzorii care detectează diferențele de temperatură și astfel o ajustează. Dar acesta nu este singurul lor scop. Cele mai performante modele au senzori care vor detecta prezența locatarilor și vor redirecționa jetul de aer. 

În plus, dacă nu este detectată prezența într-o cameră pentru o perioadă mai lungă de timp, aparatul va comuta singur pe setările de eficiență energetică și astfel vei economisi energie! 

Ce crezi, merită să investești într-un model mai performant? 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!